joi, 28 martie, 2024

Cati bani i-a pus Daniela Crudu in plic Biancai Dragusanu. Suma este mare avand in vedere salariul ei

Distribuie:

Publicat:

Cati bani i-a pus Daniela Crudu in plic Biancai Dragusanu s-au intrebat multi dintre cei care au vazut-o numarand banii in seara botezului fiicei acesteia. Cateva zile mai tarziu, cand si-au numarat darul, Bianca si Victor Slav au avut o surpriza de proportii.

Cati bani i-a pus Daniela Crudu in plic Biancai Dragusanu. Botezul Sofiei Natalia a fost un prilej pentru prietenii proaspetilor parinti sa-si arate generozitate sau ingenuozitatea dacaa in loc de bani au ales sa ofere cadouri. In timp ce Oana Roman, de pilda, i-a oferit micutei crestine o tava veche de 100 de ani, mostenire de familie, altii s-au batut in grosimea plicului. Printre cei darnici s-a numarat, culmea!, Daniela Crudu, poate cea mai modesta salariata de la petrecere.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Daniela Crudu munceste mai mult benevol la Antena 1. Desi presteaza zilnic la ceas de seara, la finele lunii bruneta nu incaseaza decat 500 de euro, un lucru pe care Bianca, fosta ei colega, il stie foarte bine.

De aici, am putea trage concluzia ca asteptarile bondei nu au fost foarte mari si cu toate acestea, surpriza, invers proportionala. Surse din cercul lor de prieteni ne-au dezvaluit faptul ca Bianca a descoperit cu surprindere in plicul de la Daniela echivalentul salariului ei, in lei – 500 de euro. Asta s-a intamplat acum cateva zile, cand blonda si-a facut timp si a deschis plicurile si darurile.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img