sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Caz socant in Vaslui! Trupul neinsufletit al unei femei a fost luat din biserica, inainte de inmormantare

Distribuie:

Publicat:

Situatie socanta in Vaslui, dupa ce cadavrul unei femei din comuna vasluiana Muntenii de Jos a fost luat din biserica inainte de slujba de inmormantare. Rudele suspecteaza faptul ca femeia a fost omorata in bataie de sot, asa ca reprezentantii de la Medicina Legala au venit la fata locului.

Cele care au avut suspiciuni cu privire la deces au fost chiar surorile femeii, care au crezut ca aceasta a fost omorata in bataie de sot.

„Cadavrul a fost ridicat in vederea efectuarii necropsiei, in urma unei plangeri depuse de apartinatorii femeii, care nu au crezut ca decesul a survenit din cauze naturale si au considerat ca femeia ar fi fost omorata.

In urma investigatiilor medico-legale, plangerea nu s-a confirmat, cazul urmand sa fie clasat”, a declarat, marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Cadavrul femeii urmeaza sa fie luat de familie de la Serviciul de Medicina Legala, iar slujba de inmormantare va avea loc miercuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img