joi, 28 martie, 2024

Caz tulburator in Salaj! Fetita de 12 ani trimisa de parinti sa munceasca la oi, lasata gravida de cioban! E socant cum s-a consumat actul fizic intre cei doi

Distribuie:

Publicat:

Caz halucinant la Salaj, dupa ce o copila a adus pe lume un baietel. Fetita de doar 12 ani a devenit mama la sfarsitul lunii trecute si a nascut acasa un minor perfect sanatos.

Taticul este un cioban in varsta de 20 de ani, iar cei doi s-au cunoscut in timp ce fata se afla la munca in judetul Salaj. Desi abia implinise 11 ani, fata muncea deja pe branci, potrivit ziare.com.

Asa l-a cunoscut pe tatal copilului ei, iar intre ei a inceput o relatie sentimentala. Cand s-a intors in satul natal, in Bunesti, acasa la parintii ei, fata a observat ca a inceput sa ii creasca burta.

Copila a decis in cele din urma cu parintii ei sa pastreze copilul.

Aceasta sustine ca isi va ingriji copilul impreuna cu mama sa, probabil si cu ajutorul tatalui copilului, bucuros, se pare, ca este parinte.

Fiind vorba de o minora, politistii brasoveni s-au autosesizat, demarand cercetari in acest caz. Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului nu au fost sesizati oficial asupra acestui caz.

CITESTE SI: Un profesor de muzica din Rusia s-a casatorit cu o fosta eleva. Care este motivul.

Un profesor de muzica din Rusia a fost condamnat pentru ca a intretinut raporturi sexuale cu o eleva minora, a reusit sa evite trimiterea la inchisoare intrucat s-a casatorit cu acea tanara.

Iuri Bondarenko, in varsta de 55 de ani, a fost condamnat luni la “un an de privare de libertate si la o interdictie de trei ani in exercitarea activitatii pedagogice” pentru faptul ca a intretinut raporturi sexuale cu o minora mai tanara de 16 ani, care era eleva lui in momentul producerii faptelor, a precizat pentru AFP serviciul de presa al Tribunalului din cartierul Kirov din Sankt Petersburg.

Cu toate acestea, profesorul de muzica a reusit sa evite executarea condamnarii, gratie unei dispozitii din Codul Penal rus care stipuleaza faptul ca o persoana condamnata pe baza acestui tip de acuzatie si aflata la prima incalcare a legii “poate sa fie scutita de pedeapsa daca se stabileste ca a incetat sa fie periculoasa din punct de vedere social in urma casatoriei sale cu partea lezata”.

Potrivit presei ruse, relatia dintre seful de orchestra si eleva lui, in varsta de 15 ani in momentul faptelor, a inceput in februarie 2015 si a continuat pana in noiembrie 2016, cand parintii adolescentei au descoperit adevarul si au depus plangere in instanta.

Tabloidul Komsomolskaia Pravda precizeaza ca Iuri Bondarenko, dupa ce a incercat multa vreme sa intarzie procesul, care a debutat in mai 2017, a divortat de sotia lui in decembrie 2017 si s-a casatorit cu fosta lui eleva, devenita intre timp majora, in ianuarie 2018. El a putut astfel sa beneficieze de acea dispozitie din Codul Penal, evitand trimiterea la inchisoare.

Reprezentantii Liceului de arte din Sankt Petersburg au declarat pentru agentia de presa Ria Novosti ca Iuri Bondarenko nu mai face parte din corpul profesoral din cadrul acestei institutii de invatamant

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img