vineri, 29 martie, 2024

Ce a aparut pe pagina Claudiei Pavel imediat dupa ce a parasit competitia! Mesajul este despre Catalin Cazacu! „Toata ziua…” – Ce a putut sa spuna despre el, de fata cu toata lumea

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pavel este a doua eliminata din echipa Faimosilor, dupa Anda Adam care a parasit competitia in urma unei accidentari grave la genunchi.

Scandalul dintre Cream si echipa sa a impartit telespectatorii Exatlon in doua. Cei care regreta plecarea indragitei artiste si cei care tin cu cele doua sportive care au nominalizat-o pe Claudia, Diana Bulimar si Anca Surdu.

O telespectatoare a tinut sa-i tansmita Claudiei Pavel un mesaj putin mai dur si pentru a se asigura ca-l vede i-a dat un mesaj privat pe Facebook. Mesajul nu este unul pozitiv, din contra, insa, in curand, Claudia se va intoarce in tara si va avea posibilitatea sa se apere.

Claudia Pavel, alias Cream, eliminata de la Exatlon Romania, revine in tara, iar reporterii WOWbiz.ro au aflat cu ce e asteptata artista acasa.

Claudia Pavel a fost eliminata, marti seara, de la Exatlon Romania, in urma voturilor. Plecarea ei din echipa Faimosilor a fost una surprinzatoare pentru toata lumea, asta pentru ca artista si-a luat ramas bun de la toti colegii, mai putin de la Anca Surdu si Diana Bulimar. La final artista a spus ca uraste minciuna si perversitatea, lasand ca fiecare sa inteleaga ce doreste. Artista se pregateste de revenirea in tara, iar reporterii WOWbiz.ro au aflat cum si cu ce e asteptata Claudia Pavel acasa de familia ei.

Fiul ei, Noah, in varsta de 5 ani, si sora Claudiei, Paula Pavel, s-au gandit sa-i faca o surpriza si sa-i gateasca artistei desertul preferat.

“Noah s-a bucurat foarte tare ca mama lui vine acasa. E nerabdator. Incepuse chiar sa tina cu echipa Razboinicilor, in ideea ca pierd Faimosii, iar mama lui vine acasa mai repede. Ne-am gandit impreuna sa-i pregatim o surpriza Claudiei si anume, sa-i facem pandispan, ca-i place foarte tare, si un tort pentru ca e innebunita dupa tort. Noah, de cand a aflat ca mama lui vine acasa, ma intreaba mereu cand vine si cand mergem dupa ea.

Topaie prin casa de fericire, mai ales ca a reusit sa vorbeasca cu ea si i-a spus ce-si doreste sa-i aduca. Cred ca sora mea va “curata” aeroportul pana vine la Noah, trebuie sa-i ia multe… I-a cerut jucarii, tableta… Probabil ii ia si dulciuri, vom vedea. Ii este dor de copil, va dati seama, a stat linistita la Exatlon pentru ca stia ca Noah e pe maini bune”, a declarat Paula Pavel, sora Claudiei, pentru WOWbiz.ro.

Paula Pavel a fost marti seara in platoul WOWbiz si a vorbit despre eliminarea Claudiei de la Exatlon. Sora lui Cream declara ca e fericita de intoarcerea artistei in tara, insa n-a dezvaluit cu ce e asteptata Claudia Pavel acasa. “Claudia s-a asteptat sa ramana fix 2 saptamani acolo. Nu se astepta sa castige premiul. Ea nu a fost luata prin surprindere. Ce se intampla acolo e clasa de liceu A si clasa de liceu B si genereaza conflict. Ce sa faca si ei, se plictisesc. La fiecare joc pe care l-am urmarit se ajunge la o situatie de conflict. Cred ca i-a fost foarte greu. Ea si-a depasit foarte multe limite deja. Nu a facut sport de performanta, dar s-a dus si a facut fata”, a spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img