joi, 28 martie, 2024

Ce a aparut pe pagina lui Catalin Botezatu, dupa ce a anuntat ca a fost la un pas de moarte: „Dupa fiecare perioada…”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte, dupa ce medicii i-au descoperit o tumoare. Creatorul de moda a fost operat de urgenta, iar acum se recupereaza.

Vestea ca a fost la un pas de moarte i-a speriat pe fanii designerului, care au intrat imediat pe pagina lui de socializare pentru a-l intreba cum se simte si pentru a-i transmite gandurile lor bune.

Intr-o postare de acum cateva zile, Catalin le-a urat o zi plina de iubire, iar acest lucru nu a ramas fara raspuns:

„Esti atat de superb…..te admir foarte mult……abia astept sa ne intalnim la city fashion week”, Buna.Sanatate ! Dumnezeu sa va dea multa sanatate! / Multa sanatate si multa putere ca sa poti trece peste aceasta perioada,…fii vesel, optimist si ambitios,.. o imbratisare, totul va fi bine chiar daca ti-e greu, sa te refaci repede……iti trimit energie pozitiva de la mine…sa te molipsesti cu optimism si veselie ca sa reusesti sa te faci bine mai repede…” /

Catalin iti doresc multa sanatate si recuperare usoara!!Dumnezeu sa te binecuvanteze!!!Curaj!! / Iti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste acest hop Rege regesc fii puternic.Te pup si te iubesc / Iti doresc insanatosire grabnica in urma operatiei la care ai fost supus in stare de urgenta. Dumnezeu sa te protejeze!/ Suntem alaturi de tine cu ganduri pozitive 

Dupa fiecare perioada grea urmeaza o perioada cu multe bucurii si reusite. Iti doresc multa sanatate si multa putere ca sa poti trece peste aceasta perioada de suferinta!, sunt doar cateva dintre mesajele de incurajare pentru Catalin, care acum se recupereaza.

Catalin Botezatu a suferit o interventie chirurgicala si i-a fost indepartata o tumoare. Operatia a avut loc in Turcia, intr-o clinica din Istanbul. La Teo Show, Catalin Botezatu si-a aratat operatia de pe burta.

Ce declaratii a facut Catalin Botezatu de pe patul de spital:

„Nu credeam ca o sa am niste dureri atat de mari. Niciodata nu am avut dureri asa mari! Durere in tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arata ca la NASA”.

Catalin Botezatu a aratat telespectatorilor cum arata burta lui dupa operatie: „Stomacul meu e putin umflat. M-am speriat cand am vazut cum arata operatia. Sunt doua cusaturi, una cu niste capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznica dupa ce s-a dus anestezia. Au fost multi medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu stiu cate aparate, la nu stiu cate fire. Am zis: Doamne, ce am patit? Ce mi se intampla?! Medicii sunt nemaipomeniti!

Aveam o durere care se misca de colo-colo, nu i-am dat importanta. Am facut un control total, i-am spus dlui doctor ca ma doare in stomac ceva. S-a sfatuit cu alti medici. Mi-a zis ca e apendicele. De jurul imprejurul apendicelui sunt niste saculeti, daca se lipesc de apendice nu e bine, dar nu imi inchipuiam ca e asa. Am trecut pe langa moarte, am oprit cancerul. ”, a spus Catalin, la scurt timp de la interventie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img