vineri, 29 martie, 2024

Ce fac Cristian Cioaca si criminalul de la coafor in inchisoare. Ce porecle le-au pus puscariasii

Distribuie:

Publicat:

Pe langa faptul ca sunt condamnati pentru omor, Cristian Cioaca si Gheorghe Vladan mai au ceva in comun. Cei doi sunt “profesori” dupa gratii, iar detinutii se inghesuie sa le ceara sfaturi.

Atat Cioaca, cat si Vladan sunt fosti politisti, si amandoi cunosc bine legea si chichitele Codului Penal, iar acest lucru ii face valorosi in inchisoare, scrie cancan.ro.

Potrivit surselor noastre, ceilalti detinutii ii roaga pe cei doi sa-i ajute cu diferite sfaturi juridice atunci cand au de facut o cerere in instanta sau cand nu stiu cum sa se apere. Astfel, colegii de detentie li se adreseaza celor doi cu termenul “profesore” sau “Domn’profesor”.

Cel mai cautat este sotul Elodiei, mai ales ca asasinul de la Perla are un regim de detentie mult mai strict. Cu zambetul care l-a facut celebru, Cioaca isi ajuta colegii de suferinta cu sfaturi, iar acestia ii multumesc si ii ureaza sa iasa cat mai repede din inchisoare.

La puscarie sunt multi care cred in nevinovatia fostului politist, si ii transmit acestuia ca totul va fi bine.

Condamnat la 15 ani de inchisoare

La data de 30 ianuarie 2013, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului Instantei Supreme, sub acuzatiile de omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia Elodiei.

Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, “pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare, insa acesta isi sustine in continuare nevinovatia.

Inchisoare pe viata

Gheorghe Vladan a intrat, in urma cu trei ani, in coaforul Perla din Bucuresti si a impuscat opt persoane. Doua au murit pe loc, printre care sotia sa, care intentase divort, iar alte sase au fost transportate de urgenta la spital. Barbatul, care era atunci politist, si-a impuscat nevasta in piept, mobilul crimei fiind gelozia. Vladan a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img