sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce fac, de fapt, membrii familei regale britanice intr-o zi. Elisabeta a II-a e cea mai activa dintre toti

Distribuie:

Publicat:

Au evenimente oficiale unde apar in tinute impecabile si urmeaza un protocol strict, dar membrii familiei regale britanice au si mult timp ramas liber, la prima vedere, despre care nu se spun multe. Sunt ca niste oameni normali care prefera sa piarda timp in fata televizorului? Se cauta pe Google? Isi probeaza hainele scumpe si se giftuiesc cu bunatati?

Ei bine, pentru curiosi, jurnalistii de la mirror.co.uk au pus cap la cap informatiile aparute de-a lungul timpului in presa despre programul fiecarui membru al familiei, de la Regina Elisabeta la nepoatele ei Zara TIndall si Printesa Eugenie.

Regina Elisabeta e mereu pusa pe treaba

La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a nu da semne ca vrea sa se mai lase pe tanjeala. Se trezeste la 7.30 dimineata, apoi se apuca de hartogaraie. Suveranul raspunde la scrisori, acorda titluri de nobil, are intalniri cu stafful ei, diplomati, fete bisericesti, judecatori si militari de top. Fiecare om care trece prin biroul ei pe timpul zilei are alocat doar 20 de minute, iar Regina stie, din obisnuita, cand s-a scurs acest timp. Dupa ce isi termina treaba, iese la plimbare cu cainii. La final de zi, studiaza raportul de activitate zilnica al Parlamentului, iar miercurea are o intalnire cu Prim Ministrul tarii.

Printul Charles e ocupat cu organizatiile de caritate

Deocamdata nu se stiu foarte multe despre activitatea zilnica a Printului mostenitor, dar probabil asta se va schimba cand va ajunge rege. Charles este presedintele a 13 organizatii de caritate, asa ca se pare ca asta ii ocupa intreaga zi. El este si pasionat de gradinarit si a scos doua carti despre ecologie, "Harmony: A New Way of Looking At The World" si "On the Future of Food". In plus, faptul ca e duce de Cornwall e o "afacere banoasa": anual, el face doua milioane de lire.

Printul Williams e ocupat cu cei mici

De cand a renuntat la jobul part-time din aviatie, Printul William s-a concentrat pe cei doi copii si pe evenimentele oficiale. "Ma concentrez pe rolul de tata, imi iau indatoririle fata de familie in serios si vrea sa imi cresc frumos copiii", povestea el intr-un interviu.

Catherine Middleton e o mama mereu pe drumuri

Si Ducesa de Cambridge e o mama full-time, dar are indatoriri regale. Ea a fost vazuta in timp ce isi ducea copiii la scoala si la alte activitati. In plus, e implicata in actiuni caritabile.

Unii au si joburi normale

Printesa Eugenie e director al unei galerii de arta, in timp ce Printesa Beatrice e consultant business. Zara Tindall e campion de calarie, iar fratele ei, Peter Phillips, lucreaza la Banca Scotiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img