marți, 16 aprilie, 2024

Ce film va regiza Elizabeth Banks

Distribuie:

Publicat:

Ce film va regiza Elizabeth Banks. Celebra actriţa va fi și protagonista filmului. Pelicula este o variantă modernă a celui (cu același nume) din 1940.

Elizabeth Banks va sta la cârma peliculei Universal Pictures The Invisible Woman.

Ce film va regiza Elizabeth Banks

Ea va fi cea care va interpreta personajul principal. De scenariu se va ocupa Erin Cressida Wilson (Secretary, Chloe, The Girl on the Train).

Filmul original lansat în 1940, cu Virginia Bruce ca protagonistă – o tânără care lucrează ca model, ajunge subiect de test al unui profesor-inventator, care o face să devină invizibilă.

Aceasta se folosește de invizibilitate pentru a se răzbuna pe fostul ei șef. Între timp, doi agenți secreți ai unei națiuni străine vor să confiște extraordinara invenție.

Până la aventurile femeii invizibile însă, o vom putea urmări pe Elisabeth Moss în The Invisible Man. Filmul, în regia lui Leigh Whannell, se va lansa la noi pe 28 februarie 2020.

Cine este Elizabeth Banks

Elizabeth Banks s-a pe data de 10 februarie 1974. Este originară din Pittsfield, un mic oraş în Berkshires în Western Massachusetts lângă graniţa cu statul New York.

Elizabeth spune că în tinereţe ea era văzută ca fiind o „fată de treaba”, şi a fost nominalizata chiar la titlul de „Regină recoltei” („Harvest Queen”).

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img