vineri, 19 aprilie, 2024

Ce probleme familiale a avut Dorian Popa! Motivul pentru care artistul nu a mai vorbit cu tatal lui

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa se bucura in prezent de o cariera de succes si este cunoscut pentru zambetul larg cu care se afiseaza pretutindeni. Insa, putini stiu faptul ca artistul a trecut printr-o perioada neplacuta in momentul in care parintii lui au decis sa se separe, lucru care a dus si la distantarea dintre Dorian si tatal sau. Artistul a dorit sa impartaseasca si cu prietenii virtuali experienta traita, publicand pe YouTube un filmulet in care a povestit situatia cu care s-a confruntat in urma cu cativa ani.

Este cunoscut deja faptul ca Dorian Popa are o relatie speciala cu mama lui, Luminita, aceasta participand alaturi de fiul ei si la emisiunea „Asia Express”. Desi cu mama sa se intelege foarte bine, cantaretul a lasat loc interpretarilor in ceea ce priveste relatia pe care o a avut-o cu tatal lui. Astfel, multi simpatizanti de-ai artistului s-au intrebat, probabil, care sunt motivele din spatele acestei decizii de a nu vorbi despre parintele sau. Pentru a lamuri situatia, Dorian a publicat un filmulet pe contul lui de YouTube, in care le-a povestit prietenilor virtuali cum au decurs lucrurile in familia lui. Sincer si deschis, artistul a explicat ca au existat cateva probleme in familia Popa, care au dus la distantarea dintre el si tatal sau, care s-a stins din viata in urma cu cativa ani.

„Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine intre ai mei. Separarea a avut loc, dar nu si divortul. Ei au mai traiat asa separati pentru ca noi eram mititei. Ne-am dat seama ca povestea nu mai continua. Eu si fratele meu incercam sa fim alaturi de ambii parinti. Tatal meu a incercat la un moment dat sa-mi interzica mie si fratelui meu sa mai vorbim cu mama. Sunt niste lucruri pe care eu consider ca nu trebuia sa le spuna. Atunci eu si fratele meu am decis sa-i luam partea mamei pentru ca ea nu ne zisese nimic”, a explicat Dorian. 

Dorian Popa este foarte apropiat de mama lui, careia ii este extrem de recunoscator pentru educatia pe care i-a oferit-o si, in ciuda problemelor pe care le-au avut in familie, acesta a decis sa ii fie mereu alaturi femeii care i-a dat viata. „Ii datorez mamei 80% din educatia pe care am primit-o. Despartirile in unele familii sunt inevitabile. Asta nu inseamna ca trebuie sa incurajam dezbinarea familiilor. E foarte important ca noi sa ne sustinem parintii. Am incercat sa fim cat am putut de intelegatori, dar tatal nostru s-a opus cu vehementa. Mama este mama. Trebuie sa infruntam problemele”, a mai adaugat cantaretul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img