vineri, 29 martie, 2024

Ce salariu incaseaza huseanca Maria Chetran, politista din Vaslui care i-a injurat pe contribuabili

Distribuie:

Publicat:

„Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul. Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista”,  a fost mesajul postat de agentul principal Mariana Chetran, din cadrul IPJ Vaslui, pe o retea de socializare, saptamana trecuta.Relateaza adevarul.ro

Ulterior, ea si-a sters postarea, revenind cu un nou mesaj: „Intrucat mesajul anterior a fost inteles gresit, desi am explicat contextul, rog toti contribuabilii sa imi accepte scuzele”. Mai mult, in cele din urma, Chetran si-a sters contul de Facebook.

Totusi, reprezentantii IPJ Vaslui au anuntat ca au declansat o ancheta in acest caz, subliniind ca nu tolereaza un astfel de limbaj din partea unui politist.

Potrivit ultimei declaratii de avere, aceasta a incasat, in 2017, 22.000 de lei, adica avea un salariu lunar de 1.833,3 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img