marți, 16 aprilie, 2024

Ce sanse ii dau casele de pariuri Simonei Halep la Australian Open

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a avut o prima jumatate de an in 2018 de vis, cu finala in Ianuarie la Australian Open si apoi titlu la Roland Garros in vara. A doua jumatate nu a fost la acelasi nivel, dat fiind faptul ca partea aceea de sezon i-a fost stricata de accidentari. Probabil si de aceea Halep nu este in primele trei favorite daca ne uitam la cele mai importante case de pariuri online licentiate in Romania.

Liderul mondial nu a inceput cu dreptul anul 2019, parasind turneul de la Sydney inca din primul meci, scor 4-6, 4-6 in fata lui Barty. Practic Simona a ajuns la a cincea infrangere consecutive si al patrulea meci fara set castigat.

Simona Halep nu este in primele trei favorite la castigarea turneului

Asa cum spuneam si mai sus, romanca se numara printre principalele favorite, ba chiar unele agentii nu o plaseaza nici in primele cinci. Va prezentam mai jos situatia din oferta a treia case de pariuri importante din Romania vis-a-vis de acest aspect:

BETFAIR ii acorda Simonei Halep a sasea sansa daca ne raportam strict la cote. Mai exact, liderul mondial are cota 15.00 pentru castigarea turneului, in fata ei fiind vazute cu sanse mai mari Serena Williams (5.50), Angelique Kerber (7.00), Aryna Sabalenka (11.00), Elina Svitolina (11.00) sau Naomi Osaka (13.00).

BETANO o pune pe Simona Halep pe locul sapte in clasamentul favoritelor, cu o cota de 18.00 pentru castigarea trofeului. In fata ei sunt aceleasi jucatoare amintite mai sus, carora li se adauga si Ashleigh Barty (cota 15.00), australianca traversand o forma buna si avand publicul de partea ei.

UNIBET pare sa aiba cea mai mare incredere in Simona Halep, considerand-o a patra favorita la castigarea trofeului si oferind o cota de 11.00. In fata ei sunt de aceasta data doar Serena Williams, Angelique Kerber si Naomi Osaka.

Ce-i drept, Simona nu a jucat la cel mai inalt nivel din vara si pana in prezent, avand si probleme cu accidentarile. Plus de asta, tabloul nu este tocmai de partea ei, conturandu-se un eventual traseu destul de complicat pentru jucatoarea noastra.

Pariuri interesante de luat in seama la Australian Open

Sansa dubla: Djokovic sau Federer castiga turneul @ 1.57

Isner – cei mai multi asi (masculin) @ 2.20

Halep – meci fara dubla greseala (NU) @ 1.70

Djokovic castiga primul sfert @ 1.44

Castigator in premiera la masculin (NU) @ 1.25

Cei mai multi asi intr-un singur meci: peste 76,5 @ 1.70

Propunerile de mai sus sunt ponturi pariuri ante-post si vor fi validate pe parcursul turneului. Inainte de a le adauga pe biletul zilei la pariuri va recomandam sa le treceti prin propriile filtre de analiza si sa le plasati apoi doar daca va inspira incredere. Mult succes si inspiratie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img