sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce se intampla daca bei aceasta bautura timp de 5 zile, pe stomacul gol

Distribuie:

Publicat:

Excesul de greutate este de fapt o stocare excesiva de grasime in organism. Depozitele de grasime afecteaza starea generala si cauzeaza probleme grave de sanatate. Este un dusman pentru rinichi, ficat, inima, articulatii, genunchi si solduri.

Persoanele obeze au un risc mai mare de diabet zaharat, hipertensiune arteriala, boli de inima, tulburari ale tractului biliar, guta, precum si alte afectiuni.

Incercati aceasta bautura naturala, care se prepara foarte usor si topeste grasimea. Este suficient sa o beti numai 5 zile pentru a scapa de 3 kilograme.

Ingrediente:
1 legatura de patrunjel
1 lamaie
1 cana cu apa

Mod de preparare:
Se toaca marunt patrunjelul, de preferat este sa il tocati intr-un blender. Scurgeti sucul de lamaie si adaugati apa. Beti dimineata pe stomacul gol, timp de doar 5 zile, dupa care faceti o pauza de 10 zile.

Aceasta bautura ajuta la arderea caloriilor, in timp ce ne alimenteaza organismul cu vitamine si minerale. Mai mult decat atat, patrunjelul imbunatateste digestia si reduce lichidele acumulate in organism care ne fac sa parem si mai grasi decat suntem.

Aceasta bautura nu iti sterge excesul de calorii, daca mancati nesanatos tot restul zilei. Dar, daca urmati o dieta sanatoasa si moderata, veti obtine rezultate uimitoare, iar efectul va fi de durata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img