vineri, 19 aprilie, 2024

Ce se intampla, de fapt, intre Ioana Simion si Ilie Nastase! „Nu vrea sa mai puna piciorul in casa lui”

Distribuie:

Publicat:

Un aporopiat al familiei a vorbit despre ce se intmpla intre Ioana Filimon si Ilie Naaste, dupa ce s-a spus ca divorteaza.

Ioana Simion si Ilie Nastase formeaza un cuplu de putin timp. Nu au asteptat mult inainte de a lua decizia de a se casatori, iar frumoasa bruneta pare deja nemultumita. La nici sase luni de la mariaj, ea s-a mutat din apartamentul de un milion de euro in care locuia cu celebrul tenismen si si-a inchiriat un apartament.

De ce s-a mutat Ioana Simion din apartamentul lui Ilie Nastase

Ioana Simion a plecat din casa Ilie Nastase pentru ca nu isi dorea sa locuiasca acolo unde au locuit si fostele partenere de viata ale tenismenului. 

„Inainte de a se casatori civil in aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie sa locuiasca intr-o alta casa. Nu se simtea deloc bine in casa din Primaverii. Desi e o casa superba, mobilata foarte frumos, din pacate ea nu isi gasea locul acolo. Ilie a fost de acord, doar ca pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de aceasta discutie a lor, iar Ioana a decis ca e mai bine sa plece din casa respectiva.

Ea si-a inchiriat un apartament si sta acolo de fiecare data cand vin in Bucuresti. Ilie vine si el acolo, petrec timpul impreuna si probabil va merge sa locuiasca in permanenta cu ea. Cert este ca Ioana nu vrea sa mai puna piciorul in casa respectiva. Are motivele ei”, a declarat pentru Click!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img