vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla in organismul tau daca consumi ceai de menta

Distribuie:

Publicat:

Este, fara doar si poate, toamna si este sezonul in care trebuie sa te rasfeti cu ceaiuri. De aceea, iti propunem ceaiul de menta, care este o adevarata comoara pentru sanatate, intrucat are proprietatea de a imbunatati digestia, de a reduce durerea si de a elimina inflamatia. Asadar, ceaiul de menta are puterea nu doar de a te ajuta sa te relaxezi, ci si de a elimina respiratia urata, de a te ajuta sa dai kilogramele in plus jos si sa-ti intaresti sistemul imunitar.

Conform specialistilor in medicina naturopata, ceaiul de menta este antispasmodic, astfel incat reduce sansele de varsaturi si greata, chiar si in caz de raul de miscare atunci cand sunteti pe o barca sau intr-un avion. Contine, de asemenea, oligoelemente ale vitaminei B, potasiu, antioxidanti si calciu, care ajuta organismul sa retina substante nutritive pentru a lupta impotriva bolilor si a indeplini functiile necesare pentru a mentine functionarea intr-un mod sanatos.

De asemenea, acest ceai de menta are puterea de a te ajuta sa-ti controlezi apetitul, motiv pentru care este recomandat in diete. Veti reusi sa reduceti cantitatea de mancare consumata si veti slabi. Ceaiul de menta are, printre altele, are efecte antiseptice, astrigente, antioxidante si racoritoare, astfel ca ajuta tenurile mixte, le curata, dezinfecteaza si revitalizeaza. De asemenea, s-au facut studii care arata proprietatile benefice ale ceaiului de menta sunt si pentru cei care sufera de colon iritabil si usureaza durerile abdominale si, ba mai mult, poate ameliora starile de diaree.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img