sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce spun vasluienii de Ronaldo? Vezi cum poti castiga 6900 RON pe finala Euro 2016!

Distribuie:

Publicat:

Cristiano Ronaldo a marcat in semifinala de la EURO 2016, in partida cu Tara Galilor si mai are nevoie de un singur gol pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria turneelor finale europene. Va reusi el acest lucru chiar in finala de la Paris cu Franta?

Partida va avea loc duminica 10 iulie 2016, de la ora 22:00, pe Stade de France. Favoriti la casele de pariuri sunt francezii, insa vom vedea daca calculele hartiei sunt confirmate, urmarind meciul pe Pro TV si Dolce Sport 1.

CLICK AICI SI VEZI CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI SPORTIVE ONLINE LA CARE POTI PARIA PE MECIURILE DE LA EURO 2016

Inainte de aceasta finala am realizat un sondaj in care ceream parerea vasluienilor. 3 dintre raspunsurile primite la acest sondaj vi le prezentam in acest articol. Parerile sunt impartite, unii vor sa castige Portugalia, iar altii nu.

  • “Castiga Franta! Sper asta numai ca sa-l vad iar pe ingamfatul ala de Ronaldo cum plange. Messi este cel mai bun!” Daniel V.

  • “Tot ce sper este sa fie un meci spectaculos. Vreau sa vad o finala ca acum patru ani, atunci cand s-a marcat de 4 ori. Nu tin cu vreuna dintre echipe in mod special, dar daca ar fi sa-mi aleg o favorita, atunci Portugalia ar fi aceea deoarece are in componenta cel mai bun jucator din lume.” Stefan P.

  • “Sunt nationalist de felul meu asa ca am tinut cu Romania. De cand am fost eliminati tin cu Ronaldo, jucatorul meu preferat, si implicit cu Portugalia. Castiga portughezii cu 2-0 si Ronaldo reuseste dubla.” Alexandru S.

Campionatul european a devenit mai interesant odata cu primele pariuri plasate de vasluieni pe meciurile de la Euro 2016. Am reusit sa discutam cu Marius Cadar, fondatorul site-ului specializat pe pariuri sportive – PariuriX.com – pentru a vedea ce sanse sunt ca predictia lui Alexandru sa fie una corecta.

“Cota pentru victoria Portugaliei cu scorul de 2-0 este destul de mare, având în vedere ca nu pleaca din postura de favorita în aceasta finala. Cota  pentru minim doua goluri marcate de Ronaldo este de 14, dar este putin probabil sa fie realizabila, pentru ca Ronaldo nu a avut un parcurs deosebit, fata de alti ani. Daca totusi doriti sa pariati pe ea va recomand aceasta casa de pariuri

Am mai aflat ca se poate juca si un pariu combinat: Cristiano Ronaldo sa marcheze primul gol si Portugalia sa castige cu 2-0. Acest pronostic are o cota de 46 la o casa de pariuri online la care cei de la PariuriX au o oferta speciala: primul pariu 100% fara risc pana la 150 RON, in loc de 50% pana la 150 RON (detalii aici).

CASTIGA 6900 DE RON SAU ITI IEI BANII ÎNAPOI

PariuriX are si un sfat: deschide un cont la Unibet accesand acest link si pariaza pana la 150 RON pe victorie Portugalia cu 2-0 si Cristiano Ronaldo marcheaza primul gol. Daca ai juca astfel primul pariu cu 150 de lei, avem doua rezultate posibile: castigi pariul si castigi 6.900 RON sau pierzi pariul dar nu si banii, deoarece suma de 150 RON va fi rambursata integral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img