joi, 25 aprilie, 2024

Ce spune Claudiu Manda despre audierea fostului sef SRI

Distribuie:

Publicat:

Seful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anuntat vineri, dupa intalnirea cu fostul sef SRI, George Maior, ca acesta va fi audiat pe 27 februarie, la ora 11.00.

„Am discutat partea de proceduri, cum ar trebui sa faca. (…) Si-a aratat disponibilitatea de a raspunde si de a lamuri toate aspectele care il vizeaza. A fost o discutie de aproape o ora. A fost o discutie corecta, normala si asa cum spuneam la inceput a fost foarte deschis si interesat sa lamureasca aspectele care il vizeaza. Acestea sunt lucrurile pe care voiam sa le spun.”, a spus Manda, care a precizat ca nu a discutat in detaliu niciun subiect.

 
Fostul sef SRI George Maior reactioneaza, dupa intalnirea cu Manda

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informatii, a afirmat vineri ca a avut o discutie "foarte buna" cu presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, precizand ca "este in interesul tuturor" sa fie clarificate anumite aspecte prezentate in spatiul public.

"Am stabilit o data (pentru audierea in comisie – n.r.). Eu cred ca am avut o discutie foarte buna. Este in interesul tuturor sa clarifice anumite aspecte pe care le-ati vazut in spatiul public. Nu am nicio retinere, cum nu am avut de fapt niciodata, in a ma prezenta la invitatia unei comisii pentru a discuta orice aspecte ridicate de membrii acelei comisii. Astept cu nerabdare sa incheiem aceasta discutie si, in acelasi timp, sa realizez foarte bine mandatul de ambasador in Statele Unite", a declarat Maior, la finalul intalnirii cu Manda, la Parlament, potrivit Agerpres.

Ulterior, Claudiu Manda a anuntat ca George Maior va fi audiat in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI pe data de 27 februarie, in calitatea sa de fost director al Serviciului Roman de Informatii. Claudiu Manda a avut vineri o intalnire de aproximativ o ora cu George Maior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img