joi, 28 martie, 2024

Ce va face croitoreasa de la “Romanii au Talent” cu premiul cel mare daca ar castiga finala! Ana Maria Pantaze a tinut sa se afle chiar de la ea

Distribuie:

Publicat:

Ana Maria Pantaze, o croitoreasa din Bucuresti, a facut spectacol pe scena concursului de la “Romanii au Talent”! Ea i-a cucerit pe juratii emisiunii de la Pro TV cu vocea sa, iar Mihai Petre a fost cel care a apasat butonul de Golden Buzz, care a dus-o pe tanara direct in semifinale. In urma cu cateva ore, concurenta de la “Romanii au Talent” a dezvaluit ce ar face cu o parte din banii primiti in cazul in care ar pleca acasa cu premiul cel mare.

Aflata in competitia pentru marele trofeu de la “Romanii au Talent”, sezonul 9, Ana Maria Pantaze a marturisit cu sinceritate ca nu s-a gandit pana de curand la acest moment. Cu toate astea, a spus ca, in cazul in care va castiga marele premiu al sezonului #9suprem, o parte din bani ii va dona fiului unei prietene, care e grav bolnav.

“Inca nu m-am gandit, sincer, la premiu. Intai sa vad daca ajung in finala si apoi poate ca m-as gandi. Sunt mai multe optiuni. Una ar fi sa ajut pe cineva. Am o prietena care are un baietel ce are nevoie de ajutor. Sa-l ajut pe el. Si probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar pana ajung acolo mai e. Momentan, nu ma gandesc la premiu”, a dezvaluit talentata concurenta intr-un interviu acordat pentru romaniiautalent.protv.ro.

Intrebata de ce si-a ales o melodie atat de grea ca cea a cantaretei Etta James, Anamaria Pantaze a declarat: “Ascult aproape orice. Si opera. Si clasica. Si jazz. Ascult de toate, nu am o preferinta. Cam de toate. Piesa Ettei mi s-a parut o piesa usoara. Adica am ales o piesa care mi se potriveste cu vocea si pe care pot s-o cant”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img