joi, 28 martie, 2024

Cea de-a patra editie a turneului de arte martiale all-style ”Budo Shiai Daimyo”

Distribuie:

Publicat:

Competitia a adunat la start 100 de sportivi de la cluburile Budokan Vaslui, Dragon Bucuresti, Shin Do Brasov, Wazary Dojo Barlad, Melbax Iasi, Kentai Dojo Barlad si Scorpions MMA Vaslui.

Acesti au concurat la probele de submission, kumite nunchak, kata nunchak, kumite kaisendo si kata kaisendo.

”A fost o atmosfera specifica competitiilor de arte martiale, respect reciproc si fair-play, in care sportivii au fost totodata adversari, dar si prieteni. Toate aceste merite sunt ale sportivilor, rezultatul efortului depus de acesti copii minunati, atat in sala de antrenament, cat si in afara acesteia. Felicitari acestora pentru efortul depus si pentru rezultatele obtinute si parintilor pentru ca sunt alaturi de copii lor in aceasta activitate. Felicitari comisiei de arbitraj, care a dat dovada de obiectivitate si impartialitate, formata din Sensei Alexandru Rotaru, Sensei Costica Ursac, Sensei Ilie Nicusor, Sensei Cristi Ciocan, Sensei Laurentiu Marius Stoica, Sensei Remus Ciobanu”, a declarat Maricel Tabacaru, presedintele CS Budokan Vaslui.

De la an la an, modul de organizare si desfasurare al acestei competitii de arte martiale se perfectioneaza, o apreciere pozitiva pentru organizatorul acestui eveniment anual.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img