joi, 25 aprilie, 2024

Cea mai sexy aparitie a Anamariei Prodan in costum de baie. Si-a etalat trupul de cinci stele in toata splendoarea

Distribuie:

Publicat:

Celebra agenta de jucatori are o silueta de vis la 44 de ani. Dupa ce a “ars” rapid kilogramele, face furori cu formele sale fara repros.

Anamaria Prodan are 44 de ani, dar felul in care arata si energia debordanta pe care o are le-ar face invidioase pe multe tinere de 20 de ani.

Cu o agenda extrem de incarcata, bine-cunoscuta agenta de jucatori si-a facut timp sa stea in compania copiilor sai si sa se bucure de mare si de soare.

Vedeta a fost in vacanta impreuna cu cei patru copii ai familiei. Este vorba de fetele Rebecca, de 18 ani, si Sarah, de 16 ani, pe care Anamaria Prodan le are din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, dar si Laurentiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut micutul de 9 ani, baiatul pe care  il are cu actualul sau sot, antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf. Din grup n-a lipsit nici Luca, de 15 ani, fiul pe care Reghe il are dintr-un mariaj anterior.

Cel mai indraznet costum de baie

In vacanta alaturi de copii, Anamaria Prodan, care prezinta emisiunea “Gospodar fara pereche”, de la PRO TV, si-a etalat noua silueta, dupa ce a slabit spectaculos, in costum de baie. Si nu orice fel de costum, ci unul dintr-o piesa, de culoare neagra, extrem de provocator.

Costumul de baie nu doar ca ii vine perfect pe silueta impecabila, dar ii scoate in evidenta si formele bine conturate, de la sanii voluptuosi si apetisanti la posteriorul ferm si bombat. De remarcat faptul ca indraznetul costum de baie pe care l-a purtat Anamaria Prodan i-a lasat la vedere si tatuajele, cel mai impresionant dintre acestea fiind cel de pe spate, in care apar chipurile membrilor familiei sale.
Care este dieta minune cu care a slabit in doar 15 zile

“Anamaria a tinut 15 zile o dieta cu suc, fara pulpa, din toate legumele si fructele pe care le-a avut in casa, cu foarte mult spanac si ghimbir in ele. A slabit foarte mult, intr-adevar, si toata pielea si totul s-a schimbat, ce-i drept in bine. A renuntat definitiv la paine, nu a mai mancat deloc.  La dulciuri incearca sa se pondereze, dar mai mananca din cand in cand. Insa este foarte stricta intr-o privinta: nu mai pune nimic in gura dupa ora 19.00. Daca vreodata e vreo petrecere sau ceva, atunci poate o incalca, dar este extrem de atenta la ce mananca. Acum este in perioada in care tot ce face este sa se mentina in forma”, a declarat, in exclusivitate pentru Libertatea, o prietena  apropiata a fiicei interpretei de muzica populara Ionela Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img