sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cea mai simpla metoda pentru a curata Ardeii Copti – In cateva secunde sunt gata

Distribuie:

Publicat:

Cum sa cureti rapid coaja ardeilor copti, cartofilor fierti intregi sau cum poti sa feliezi dintr-o miscare o jumatate de pepene rosu? Afla din acest articol cum iti poti usura munca in bucatarie!

Cum sa cureti repede ardeii copti. Daca iti plac ardeii copti, dar te enerveaza coaja lor care se curata foarte greu, iata ce trebuie sa faci ca sa-ti usurezi munca. Inainte de a-i baga la cuptor se ung ardei cu ulei de masline, iar acest lucru va ajuta la indepartarea cu usurinta a cojii.

Cea mai rapida metoda ca sa cureti si sa tai un dovleac. Daca ai incercat sa feliezi un dovleac ca sa-l pui la copt, atunci stii cat de dificil este sa-l cureti si sa-l faci bucati. Aceasta este cea mai rapida metoda pe care trebuie sa o inveti si sa fii pregatita pentru sezonul dovlecilor.

Taie pe orizontala dovleacul si apoi indeparteaza partea cu codita. Asaza-l pe un tocator si curata-l de coaja precum in imaginea de mai sus.

Astfel iti va fi simplu si nu risti sa te accidentezi, deoarece coaja lui se indeparteaza mai greu. Dupa ce ai curatat cele doua bucati de dovleac iti va fi foarte simplu sa-l feliezi, in functie de reteta pe care vrei sa o prepari.

Cum sa cureti repede o ceapa. Uneori are coaja foarte subtire si uscata, lucru care iti ingreuneaza foarte mult munca, daca recurgi la metoda clasica de a o curata. in schimb, ca sa-ti fie mai usor ai nevoie de doua miscari care te ajuta sa cureti mult mai repede o ceapa.

Se spala si se inmoaie ceapa putin in apa pentru a o hidrata, dupa care se taie la ambele capete si pe jumatate. Acum poti sa indepartezi cu mana coaja de la fiecare jumatate de ceapa in parte.

Cum sa cureti cartofii fierti in coaja. Un mic truc te va ajuta sa cureti foarte repede coaja cartofilor pe care i-ai fiert intregi.

Dupa ce ai stins focul, se pun cartofii intr-un bol cu apa si gheata timp de cateva minute, iar coaja lor se va lua foarte usor doar cu ajutorul mainilor. Trebuie sa incerci acest truc!

Cum sa tai si sa cureti repede ardeii de seminte. Exista o solutie simpla ca sa scapi de semintele din ardei. Taie capetele ardeiului, sectioneaza-l putin, dupa care taie pe interior partea cu semintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img