joi, 28 martie, 2024

Cei mai buni aliati pentru a va purifica organismul dupa Sarbatori

Distribuie:

Publicat:

Dupa mesele copioase de Sarbatori, corpul iti va spune sa te opresti si sa faci o cura de detoxifiere. Obiectivul? E toxinelor. Exista mai multe metode. Iata care sunt ingredientele preferate cu care sa incepi anul 2015 cu dreptul.

Apa, apa, apa plata

Nimic nu e mai bun ca remediu mineral pentru a va rehidrata corpul bruscat de vin si sampanie. Este recomandat sa beti 1,5 litri pana la 2 litri de apa pe zi. Apa va activa drenajul si va va ajta la eliminarea toxinelor.

Dieta cu lamaie

Despre asta vorbeste toata lumea dupa Sarbatori: detoxifiere cu lamaie. Lamaia poate fi diluata intr-o sticla mare de apa care se va bea pe tot parcursul zilei. Lamaia reglementeaza sistemul digestiv si activeaza eliminarea toxinelor. Nimic nu va impiedica sa adaugati lamaie in dieta dumneavoastra, in special prin adaugarea intr-o salata, de exemplu.

Fructe de sezon

Ananas, grapefruit, mere, portocale, lamaie sunt aliatii perfecti. Principiul este sa le mananci mai ales inainte si dupa mese.

Nu amidonului, da pentru multe legume verzi

In una sau doua saptamani, organismul se poate regenera prin consumul de legume verzi, dar si salate, usturoi, ceapa si verdeata. Si nimic mai bun decat sa insotiti aceasta detoxifiere cu cereale integrale. Ar trebui sa renuntati la amidon, la toate formele de zahar, alcool, cafea si produse lactate.

Solutii naturale

Pregatiti preparate (decoct din mai multe elemente) pe baza de papadie, ridiche neagra, tei si brusture.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img