vineri, 19 aprilie, 2024

Cel mai inapt hot din Iasi. Telefonul furat a inceput sa sune de fata cu politistii. Infractorul nu si-a mai gasit scuzele

Distribuie:

Publicat:

La data de 10 ianuarie, in jurul orei 10.00, politistii Biroului de Investigatii Criminale Iasi au prins in flagrant un barbat avand asupra sa un telefon mobil, susceptibil a proveni din comiterea unei infractiuni.

Astfel, asupra unui barbat a fost gasit un telefon mobil, susceptibil a fi sustras, care a inceput sa sune. Fiind intrebat daca stie cine suna, acesta a recunoscut ca ar fi sustras telefonul mobil de la o persoana ce se afla in tramvai. De asemenea, persoana care apela pe telefonul mobil s-a recomandat ca fiind posesoarea bunului, transmitand ca i-a fost sustras din geanta. Aceasta a fost invitata la sediul Politiei Municipiului Iasi pentru lamurirea situatiei.

"Barbatul, de 34 ani, din municipiul Iasi este cercetat pentru comiterea infractiunii de furt calificat. In baza probatoriului administrat in cauza, acesta a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore. La aceeasi data, barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, care a dispus prezentarea sa Judecatoriei Iasi cu propunere de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea Parchetului si a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului. Acesta a fost introdus in Arestul IPJ Iasi", au aratat reprezentantii IPJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img