sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cel mai mare secret pe care Bianca Dragusanu il tine de Victor Slav: „Nu faceti greseala de a-i spune partenerului…”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu stie care este secretul pentru a avea o relatie perfecta. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” a sub care este secretul care trebuie tinut intotdeauna fata de partenerul de viata.

In emisiunea sa, Bianca a spus cum vede lucrurile intr-o relatie si ca, sub nicio forma, partenerul actual nu trebuie sa stie detalii legate de fostul iubit.

„M-am gandit ca, intr-adevar, mai devreme sau mai tarziu vine un moment in viata fiecarui cuplu in care ambii parteneri trebuie sa se confeseze cu privire la relatiile anterioare. trebuie sa aveti grija cum prezentati situatia, desi nu exista o regula precisa.

Ar trebui sa fim cat mai sinceri dar trebuie sa ne scutim partenerul actual de detaliile picante care l-ar putea afecta.

Comparatiile intre fosta si actuala sunt un adevarat teren minat. Nu faceti greseala de a-i spune partenerului cum era fostul sau fosta, pentru ca niciun partener nu rvea sa stie cum era fostul sau fosta, decat daca comparatia este una favorabila. Toti ne-am dori un buton de delete, de stergere, mai ales atunci cand pasim intr-o relatie.

Ideal ar fi daca v-ati limita in a povesti despre marile bulevarde, si nu dspre micile stradute si nicid espre orice cotlon. Cat mai putine detalii, cu atat mai fericita relatia. Puteti sa vorbiti despre orice in noua voastra relatie, dar nu si despre fostii!”, a spus Bianca Dragusanu, in emisiunea de televiziune pe care o prezinta la Kanal D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img