joi, 28 martie, 2024

Cele mai ciudate lucruri pe care le-au ascuns femeile in zona intima

Distribuie:

Publicat:

E incredibil ce si-au putut ascunde unele femei in zonele intime.

In aceasta saptamana, o femeie din statul american Tennessee a incercat sa intre intr-o inchisoare cu un revolver incarcat ascuns in vagin. Planul i-a reusit pe jumatate, deoarece va petrece urmatorii 3 ani dupa gratii, insa arma de foc a fost confiscata.

Aceasta nu prima “isprava” de acest fel. Artista Casey Jenkins a tricotat cu lana pe care si-o extragea din vagin, timp de 28 de zile. Criticii de arta nu au avut cuvinte de lauda la adresa ei, iar femeia le-a raspuns intr-un mod socant: a tiparit comentariile primite pe Internet si a vopsit foile de hartie cu sange menstrual.

O alta femeie, din Rusia, membra a grupului Pussy Riot si-a introdus in vagin un pui de gaina, pe care l-a “nascut” ulterior pe strada, in semn de protest fata de presedintele Vladimir Putin. Logica ei? Nu am inteles-o.

Cea mai batrana femeie din top are 73 de ani si a fost prinsa la intrarea in inchisoarea in care isi ispasea pedeaspa un nepot. Ii adusele drept cadou un ou Kinder, ascuns in vagin. Surpriza din interior era exact pe gustul nepotului: calmante, heroina, cocaina si bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img