marți, 16 aprilie, 2024

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu rupe tacerea! Prezice un nou cutremur infiorator. Unde va lovi

Distribuie:

Publicat:

Cunoscuta clarvazatoare Maria Ghiorghiu, despre care se spune ca ar fi prezis incendiul din Colectiv, sustine ca a avut o noua viziune despre un cutremur care ar urma sa se produca.

"19 Noiembrie 2018,ora 18,17! Dragii mei, in aceasta dupa amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare. Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesupt. Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun ca vom auzi de un Cutremur violent in Apa, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami. Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit. Dar noi putem face ceva in acest sens,si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU ,ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru. Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apa sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria", a scris clarvazatoarea, pe blogul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img