sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Celebrul actor american Harrison Ford, la un pas de tragedie! Cum a reusit sa evite moartea pe ultima suta de metri

Distribuie:

Publicat:

Actorul american Harrison Ford a fost implicat intr-un accident aviatic pe aeroportul din Los Angeles, in timp ce isi pilota avionul sau privat, potrivit unor surse NBC News, vedeta reusind sa evite in ultima clipa o tragedie.

Ford, pilot cu experienta care piloteaza avioane inca din anii 1990, a incercat sa aterizeze aeronava sa cu un singur motor, pe aeroportul Wayne Airport din Orange County, California. Controlorii de trafic aerian l-au coordonat pe actor sa aterizeze pe pista de aterizare, dar actorul a ajuns din greseala pe o pista de rulare unde stationa un avion al American Airlines cu 116 persoane la bord.

Avionul sau a reusit sa evite la limita aeronava de linie.

Zborul American Airlines a decolat in siguranta cateva minute mai tarziu. Ford i-a intrebat pe controlorii de trafic aerian: “Aceea era aeronava peste care trebuia sa zbor?”

Administratia Federala a Aviatiei a declarat pentru NBC News ca “controlorii de trafic aerian i-au acordat instructiuni de aterizare in conditii de siguranta lui Ford, dar ca acesta le-a citit gresit”

Administratia Federala a Aviatiei investigheaza incidentul. Ford, in varsta de 74 de ani, a mai fost implicat intr-o serie de incidente aviatice si accidente evitate la limita de-a lungul anilor.

Actorul este considerat ca a salvat mai multe vieti evitand prabusirea avionului sau intr-o zona populata in 2015, cand a suferit un accident cu avionul sau care s-a prabusit pe un teren de golf. 

Actorul colectioneaza si avioane de marca de-a lungul timpului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img