joi, 28 martie, 2024

Ceremonia de predare-primire a comenzii, la CMJ Vaslui -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Isabel BOGDAN si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat luni,27 februarie, la ceremonia de predare-primire a comenzii, la Centrul Militar Judetean (CMJ) Vaslui.

In prezenta comandantului Centrului Militar Zonal Vrancea, colonel Margarit Puflea, a avut loc ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva si avansarea la gradul de colonel a comandantului Centrului Militar Judetean Vaslui, Florinel Danut Rusu.

Prefectul Isabel BOGDAN i-a adresat proaspatului rezervist cuvinte de multumire pentru buna colaborare institutionala, oferindu-i, totodata, o diploma de apreciere.

 ”Ganduri si cuvinte frumoase la incununarea carierei profesionale prin pensionare domnului colonel Florinel Danut Rusu. Gratie staturii si prestantei cazone, a spiritului calm, cu  metode si sistem de lucru nemtesc, va bucurati permanent de recunostinta Institutiei Prefectului-judetul Vaslui, primind respectuoase dovezi de stima de la cei ce formeaza o adevarata scoala a maturitatii, al carei magistru ati fost si sunteti”, a spus prefectul Isabel BOGDAN.               

Cel care a predat stafeta la conducerea CMJ s-a aratat foarte emotionat ca trebuie sa iasa la pensie dupa mai bine de 40 de ani de activitate in cadrul structurilor Ministerului Apararii Nationale.

”Este emotionant pentru mine ca, dupa aproape 41 de ani de activitate in cadrul structurilor MApN si cele sase luni la conducerea CMJ Vaslui, trebuie sa trec in rezerva. Ies la pensie cu speranta ca am creat momente frumoase in cadrul comunitatii. Le multumesc celor din conducerea administratiei locale si judetene, cu care am avut o colaborare institutionala de exceptie”, a declarat fostul sef al CMJ Vaslui, Florinel Danut Rusu.

Comandantul esalonului superior a prezentat pe scurt activitatea si evolutia in cariera a colonelului Florin Danut Rusu, a dat citire mesajului de multumire adresat de ministrul Apararii Nationale, Gabriel-Beniamin Les, pentru modul cum acesta si-a indeplinit indatoririle cat a servit patria sub drapel, apoi i-a inmanat documentele de evidenta ca rezervist militar, dorindu-i multa sanatate si pensie lunga.

 Florin Danut Cretu a primit si Semnul Onorific in Serviciul Patriei, clasa 1, pentru cei peste 40 de ani de activitate militara.  

Mesaje de felicitare au mai transmis presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, si primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.

La comanda unitatii a fost imputernicit locotenent-colonel Dan Pintilie, actualul sef de Stat Major al CMJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img