sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Certificat de inmatriculare fals, depistat la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, efectueaza cercetari in cazul unui barbat R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un certificat de inmatriculare fals pentru autovehiculul  pe care  il conducea.

In data de 27 martie, in jurul orei 15.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii in tara, cetateanul din R. Moldova Ivan C., in varsta de 33 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz marca Mercedes Sprinter si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control pentru microbuzul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea unor verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.La cercetari, soferul mijlocului de transport a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca certificatul de inmatriculare nu este autentic.   „"declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img