vineri, 29 martie, 2024

Cetatean roman cautat de autoritatile italiene, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un cetatean roman, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat de arestare pentru savarsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

In data de 14 decembrie, in jurul orei 08.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman, M. Irinel, in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile italiene privind savarsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.”a declarat Irina Mirica,purtator de cyvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img