vineri, 19 aprilie, 2024

CFR are un nou director general interimar

Distribuie:

Publicat:

Marius Chiper a fost numit director general interimar de Consiliul de Adminsitratie al CFR SA. Pana la aceasta numire, acesta a fost director general adjunct Investitii in companie, a anuntat marti administratorul CFR.

“Chiper (46 de ani) va coordona activitatea CFR SA (…) pana la finalizarea procedurii de selectie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice”, se arata intr-un comunicat al CFR.

Dan Costescu a fost din martie pana in decembrie director general al CFR SA, acesta devenind insa ministru al transporturilor in Cabinetul Ciolos.

Marius Chiper este inginer si are experienta de peste 21 de ani in domeniul feroviar.

„Noul director va continua programul de redresare economica a companiei si va prioritiza strategia de implementare a investitiilor in infrastructura feroviara” potrivit comunicatului.

Acesta a ocupat functia de director general adjunct Investitii in perioada februarie 2015 – decembrie 2015. A fost insarcinat cu implementarea proiectelor de executie a lucrarilor de reabilitare, reparatii capitale si servicii conexe aferente infrastructurii ferovire finantate in cadrul Programului Operational POST 2007-2013 si din bugetul de stat.

Chiper a lucrat timp de cinci ani, din iunie 2010 pana in februarie 2015 la Directia Management Proiecte Europene din CFR , acesta ocupandu-se de proiectul de reabilitare a caii ferate de pe coridorul IV paneuropean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img