vineri, 19 aprilie, 2024

Chido, restaurant cu specific mexican, in food court Iulius Mall Iasi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pasionatii de gastronomiile internationale se pot delecta cu preparate exotice, intr-o noua locatie, in food court Iulius Mall Iasi. De curand, s-a deschis Chido, restaurant cu specific mexican.

Ai pofta de un meniu exotic? Tacos, buritto si nachos pot fi raspunsul. Preparatele savuroase se gasesc la Chido, noua locatie inaugurata in food court Iulius Mall Iasi. Iubitorii bucatariei mexicane sau pofticiosii care isi doresc sa incerce delicatese internationale pot alege dintr-o varietate de propuneri gastronomice inedite.

In meniul noii locatii, gurmanzii gasesc preparate inspirate din bucataria mexicana, de tip street food. Astfel, se pot rasfata cu cinci propuneri apetisante: burrito, tacos, salata, burrito box si nachos. La randul lor, acestea sunt disponibile in sase variante: carne de pui, carne de porc, carne de vita, creveti, surf’n’turf si vegetarian. Iar pentru o experienta gastronomica autentic mexicana, clientii isi pot personaliza meniul cu sosul preferat, dintre optiunile mild, medium si hot. Sosurile si preparatele Chido sunt realizate dupa retete proprii si pregatite „in house”, in fiecare zi. Totul, din dorinta de a le oferi clientilor mancare sanatoasa, servita intr-un mod rapid, folosind tehnici de gatire moderne si ingrediente de inalta calitate, pentru a obtine un gust desavarsit.

Bucatarii Chido folosesc doar ingrediente proaspete si condimente specifice, combinate in retete inspirate din bucataria Ciudad de Mexico, caracterizata prin imbinarea particularitatilor fiecarei regiuni din Mexic. In plus, clientii beneficiaza de o pauza de masa apetisanta, dar si de un spectacol culinar, pentru ca au posibilitatea de a vedea exact cum le sunt pregatite deliciile alese.

Cei care vor sa isi bucure simturile cu apetisantele gusturi in combinatii de inspiratie mexicana sunt asteptati la Chido, in food court Iulius Mall Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img