joi, 25 aprilie, 2024

Chuck Berry A MURIT la varsta de 90 de ani – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Chuck Berry a murit intr-o resedinta flata in suburbia orasului St. Louis, la varsta de 90 de ani. Legendarul artist, cunoscut pentru hituri precum “Roll Over Beethoven”, “Sweet Little Sixteen” sau “Johnny B Goode”, are o poveste demna de filme de Oscar.
Chuck Berry, o legenda a muzicii rock and roll, a murit la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de politia din statul american Missouri. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Politiei din comitatul St. Charles, paramedicii au raspuns unui apel de urgenta si au ajuns la acea resedinta din St. Louis in jurul orei locale 12.40. Politistii si paramedicii au descoperit in locuinta un barbat care nu mai prezenta semne vitale.
“Din pacate, barbatul, in varsta de 90 de ani, nu a mai putut fi resuscitat, iar decesul lui a fost pronuntat la ora locala 13.26. Departamentul de Politie din comitatul St. Charles confirma, cu tristete, decesul lui Charles Edward Anderson Berry Sr., cunoscut sub identitatea legendarului muzician Chuck Berry”, se afirma in acelasi mesaj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img