joi, 28 martie, 2024

Cinci pariuri pe care sa le incerci pentru partida Franta – Romania la Euro 2016

Distribuie:

Publicat:

Pentru noi, romanii, cea mai mare atractie a Campionatului European de Fotbal este prezenta Romaniei, dupa nu mai putin de 8 ani, pe tabloul competitiei. Bineinteles, ma astept la meciuri mai spectaculoase din partea Germaniei, Spaniei sau Belgiei, dar din pur simt patriotic, tot meciurile reprezentativei noastre raman cele mai importante. Si pe langa incantarea pur fotbalistica de a fi acolo, pariorii ar putea sa se bucure si de cateva sanse de a castiga bani buni in cadrul competitiei. Din acest punct de vedere, cel putin pentru noi, main event-ul pare sa fie meciul Romania – Franta, iar o supriza a echipei tricolore te-ar putea si imbogati, daca esti atent.

Meciul asupra caruia toti ochii planetei vor fi atintiti

O data in viata o echipa ca Romania are sansa de a deschide un turneu final si aceast lucru se va intampla in 2016. Pentru unii ghinion, pentru altii noroc pur, tragerea la sorti ne-a rezervat aceasta oportunitate atunci cand ne-a ales sa fim in grupa cu tara gazda, Franta, in compania careia vom disputa primul meci. Si totusi, are acest lucru vreo importanta atunci cand discutam despre pariuri? La prima vedere nu, dar daca privim meciul in ansamblu, imi pot da seama ca o astfel de tragere ar putea sa ne ofere mai multe sanse decat in oricare al caz. Si iata cum se poate profita de ele, si de catre nationala, dar si de catre tine, cel care poate vrei sa iti incerci norocul si sa pariezi.

Pariaza pe echipa Romaniei si iti poti multiplica de zece ori suma investita

 Pe PariuriX, cel mai cunoscut site de ponturi din România, pe pagina pariuri la Franta vs Romania, au apărut primele recomandări și cote oferite de casele de pariuri online pentru Campionatul european de fotbal din Franța.

Si fiecare dintre acestea ne prezinta pe noi ca fiind outsideri in confruntarea cu fostii campioni mondiali. Acestea fiind spuse, avem si noi sansa noastra, dar casele de pariuri nu sunt gata sa garanteze acest lucru, ceea ce se traduce intr-o cota care este in jurul valorii de 10.

Pentru o suma de 10 lei pariata pe echipa noastra, vei castiga 100, ceea ce ar putea insemna un castig substantial, in cazul in care tricolorii reusesc surpriza. Totusi, diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una foarte mare. Ei au jucatori de la Real Madrid, in timp ce noi avem de la Steaua Bucuresti, si asta ar trebui sa spuna totul.

Totusi, meciul de deschidere inseamna si o presiune imensa pe umerii echipei gazda, mai ales ca aceasta este vazuta ca una dintre marile favorite ale turneului. Pentru noi ar fi insa o onoare sa ne impunem, chiar si daca Franta joaca prost. Astfel, respectiva cota de 10 poate fi considerata tentanta pentru cei mai curajosi dintre pariori.

Echipa Frantei aduce un castig inferior, dar mult mai sigur

Chiar si cu toate incercarile noastre de a ne depasi conditia de echipa mica, Franta tot ramane favorita partidei si acest lucru se vede cel mai bine la casele de pariuri online. Astfel, cota lor este una cu mult mai mica decat a noasta, aceasta ajungand la 1.35.

Cu alte cuvinte, cu un astfel de pariu nu ai sansa nici macar de a-ti dubla miza, dar asta depinde foarte mult si de modul in care mai evolueaza cotele pana la vara.

In mod cert, daca ar fi sa sfatuiesc pe cineva din oricare alta tara, i-as spune sa parieze pe Franta sau sa evite acest meci, dar pentru cineva din Romainia, care stie cel mai bine ce avantaje si dezavantaje avem, as fi mai ingaduitor si l-as sfatui sa aiba incredere si in echipa noasta. Daca insa vrea sa joace o suma mare de bani, doar pe acest meci, Franta ar fi alegerea potrivita pentru ca este, de departe, cea mai sigura.

Egalul, un rezultat ideal pentru noi, din toate punctele de vedere

Sa incepem cu cel sportiv. Sa faci egal in meciul de deschidere al unui turneu final nu este un lucru rau, mai ales atunci cand joci intr-o grupa in care ai sansa a treia la calificare si disputi o partida impotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Iar acest lucru este unul destul de posibil, pentru ca in ultimele meciuri se poate spune ca ne-am specializat in egaluri, reusind acest rezultat in sapte din ultimele 14 intalniri.

In plus, am remizat si cu Spania, Italia, Argentina sau Uruguay, toate in ultimii trei ani, asa ca, de ce, sa nu o facem si cu Franta? Pe de alta parte, in ultimul an, ei nu au facut niciun egal, dar nici nu au jucat un meci oficial, cu miza. Cota pentru scorul de 0-0 este 9, pentru 1-1 este 10, iar cea pentru 2-2 depaseste 30.

Iar din punctul de vedere al pariurilor, cota pentru un rezultat de egalitate este 4.75, deci probabilitatea acestui deznodamant nu este nici pe departe fantezista si aduce o recompensa pe masura. Si ca un sfat personal, as alege sa pariez intr-un sistem cu mai multe meciuri, dintre care unul sa fie acesta, pentru a fi mai sigur de castig.

Pariurile la numarul de goluri, recomandate

Romania este o echipa care primeste putine goluri, dar si marcheaza putine, in timp ce Franta are un atac foarte puternic, mai ales daca va fi convocat si Benzema. Aceste fiind puse, se poate paria si pe numarul de goluri, dar si pe sansa ca echipele sa marcheze sau nu.

Cotele pentru ca ambele echipe sa marcheze sunt un pic mai mici de 3 pentru “da” si doar 1.43 pentru “nu”. Suntem un pic in dezavantaj, pentru ca agentiile dau sanse mai mari sa nu, si cel mai probabil se bazeaza pe atacul nostru slab.

In schimb, la numarul de goluri exista mai multa diversitate. Cea mai buna varianta in acest caz este sa pariezi fie ca se dau sub peste 2.5 goluri la o cota de 1.73. Uitandu-ma un pic pe site-ul UEFA, acolo unde se vorbeste despre istoricul intalnirilor Franta – Romania, am vazut ca ultimele 3 intalniri directe au avut putine goluri.

Alte tipuri de pariuri care pot fi incercate

Bineinteles, mai este mult pana cand va incepe Euro 2016 si cotele se mai pot modifica, mai ales in functie de loturile oficiale care vor fi anuntate. Asa ca s-ar putea sa nu fie o idee chiar atat de buna sa pariezi inca de pe acum, pe contra favoriti, intrucat cotele lor, cel mai probabil, vor continua sa creasca.

De asemenea, in cazul care vrei ceva mai multa siguranta, atunci iti recomand sa joci cu un handicap asiatic, forma de pariuri care scoate din discutie egalul. De regula, un astfel de pariu avantajeaza cand joci pe echipe mai mici. Spre exemplu, un handicap de +2 pentru Romania (la cota 1.63) inseamna ca echipa va putea si pierde la un gol diferenta si daca tu mizezi pe victorie, tot vei castiga.

In schimb, cota va fi destul de mica, dar tot iti va aduce profit. Astfel de pariuri exista si in cazul Frantei, asa ca plaja de posibilitati este una cu adevarat foarte vasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img