marți, 23 aprilie, 2024

Cine a castigat Vocea Romaniei Junior. A luat trofeul si premiul in valoare de 50.000 de euro

Distribuie:

Publicat:

Maya Ciosa a castigat Vocea Romaniei Junior, dar si premiul in valoare de 50.000 de euro. Trofeul a ajuns astfel in echipa Andrei, caci Maya Ciosa a facut parte din echipa cantaretei. Finala emisiunii a avut loc aseara, trei finaliste incercand sa castige marele premiu.

Anul acesta, trofeul Vocea Romaniei Junior a ajuns in echipa Andrei, cea care a mizat de la inceput pe talentul si pe carisma Mayei Ciosa, adolescenta in varsta de 14 ani, din Brasov. Astfel, sub indrumarea Andrei, Maia Ciosa a reusit sa impresioneze la fiecare interpretare cu vocea si naturaletea ei.

„Cea mai importanta lectie din toata experienta a fost ca trebuie sa lupti chiar si atunci cand portile ti se inchid. Andra mi-a spus de la inceput ca a vazut in mine un potential castigator si ca trebuie sa lupt ca sa ajung unde imi doresc. Cel mai important este ca am ajuns pana aici si ca am reusit sa o fac mandra de mine. Nu pot sa ma opresc aici”, a declarat Maya Ciosa.

Andra a fost impresionata de puterea cu care Maya a luptat Vocea Romaniei Junior.

„Multi oameni sunt talentati, dar putini lupta pana in panzele albe pentru visul lor. Maya ne-a invatat ca povestile cu oameni care au succes se scriu cu multa daruire si perseverenta. Sunt foarte mandra de ea, a evoluat cu fiecare editie, a reusit sa transmita atat de multa emotie si si-a pus tot sufletul in piesele pe care le-a interpretat. Nu doar ea a invatat de la mine, ci si eu am fost inspirata de energia buna si de talentul ei extraordinar”, a spus Andra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img