vineri, 29 martie, 2024

Cine era în mașină cu Cornel Galeș? Incep să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii

Distribuie:

Publicat:

Cornel Galeș s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani, în urma unui grav accident de circulație. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a reîntâlnit în Ceruri cu femeia care l-a iubit cel mai mult și a lăsat în urma lui un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat.

Cornel Galeș a murit în Spania, după ce a fost implicat într-un accident rutier îngrozitor. Bărbatul se afla la volan, alături de un alt prieten, când o altă mașină a intrat în ei. Cornel Galeș nu a purtat centura de siguranță, iar impactul a fost nimicitor. El ar fi murit pe loc, în timp ce alt bărbat din mașină a scăpat cu viață. El este și cel care i-a confirmat vestea morții lui Cornel Galeș nașei lui, Doina Belu, printre lacrimi.

„Cornel era la volan. Nu avea centură. Cineva a intrat în el și a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat nașa lui Cornel Galeș.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș a primit deja numărul de cadavru al lui Cornel Galeș. Trupul neînsuflețit al soțului Ilenei Ciuculete se află în aceste momente la o morgă din Spania. Cel mai probabil, iubita lui, Viviana, a început deja pregătirile pentru ceremonia funerară și rămâne de văzut dacă apropiații au decis dacă acesta va fi înmormântat sau nu în România, alături de fosta lui soție.

Se ducea să mănânce la un restaurant cu specific românesc

Totodată, Silviu Lepădat, un bun prieten de-ai lui Cornel Galeș spune că bărbatul se afla împreună cu un bun prieten din Valencia în mașină, scrie cancan.ro. Cei doi mergeau împreună să mănânce, la un restaurant cu specific românesc pe care îl frecventau foarte des. Din păcate, Cornel Galeș nu a mai ajuns niciodată la destinație, impactul cu o altă mașină fiindu-i fatal fostului soț al Ilenei Ciuculete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img