vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este, de fapt, Marius Craciun, marele castigator al finalei Ferma 2019 de la Pro TV

Distribuie:

Publicat:

Marius Craciun are 23 de ani si a marturisit ca banii pe care i-a castigat la ”Ferma” vor fi folositi pentru a-si ajuta familia. In 2018 a participat la emisiunea ”Ninja Warrior”, reusind sa ajunga in finala. Atunci, de altfel, s-a facut remarcat. A absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, iar viata sa nu a fost una usoara. Din cauza ca tatal sau suferea de Alzheimer, Marius Craciun a muncit inca din adolescenta pentru a aduce bani in casa.

„Munca nu ma sperie. Am avut multe job-uri astfel incat sa imi pot castiga painea si sa imi ajut familia. Vreau sa folosesc banii castigati pentru a le asigura celor dragi o viata decenta. Adevarul este ca de cele mai multe ori as fi facut ceva pentru mine, dar am facut mai mult pentru familie. Inca de cand am inceput sa castig bani, toate veniturile mele mergeau catre ei. Au fost momente cand aveam doar o singura pereche de incaltaminte si o purtam si eu, si fratele meu. Asteptam sa vina el de la liceu, ca sa primesc incaltarile de la el si sa ma duc si eu la scoala. Am tinut foarte mult toate aceste greutati in mine fara sa le stie altcineva pentru ca nu imi place sa ma plang. Am considerat ca sunt altii care au probleme si mai grave decat mine. Am ajuns sa fiu atat de optimist incat m-as putea arunca de la etaj considerand ca inainte cu doi metri de pamant as putea zbura. Dumnezeu mi-a aratat foarte multe lucruri in viata“, a povestit castigatorul ”Ferma”.

”Nu-mi vine sa cred!”

Vizibil emotionat dupa castigarea marelui premiu de 50.000 de euro si titlul de ”Fermierul anului”, Marius Craciun a declarat: „Nu-mi vine sa cred ca am castigat marele premiu si ma bucur enorm ca mi-am indeplinit visul“. Marius l-a felicitat si pe Catalin Morosanu, cei doi fiind, de acum, si foarte buni prieteni. „Va multumesc tuturor ca m-ati sustinut si ca ati crezut in mine. Ii multumesc lui Morosanu pentru tot ce m-a invatat, pentru ca mi-a fost alaturi, pentru ca este un om deosebit, cu un caracter frumos. Tot respectul“.

Marius Craciun este un tip optimist, in ciuda tuturor greutatilor prin care a trecut de-a lungul timpului. Dar a avut puterea sa le depaseasca, s-a autoeducat in acest sens si spune ca sportul l-a ajutat enorm.

„Sportul m-a ajutat sa fiu mai disciplinat, mai educat, sa respect oamenii, sa cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite si mi-a dezvoltat foarte multe functii motorii si calitati motrice“, declara Marius Craciun, ”Fermierul anului”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img