vineri, 29 martie, 2024

Cine este nora lui Liviu Dragnea. Trecutul nestiut al brunetei care i-a furat inima lui Dragnea Jr.

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce anul trecut Valentin Dragnea si-a unit destinele cu o frumoasa bruneta de 28 de ani, toata lumea a fost curioasa sa afle cine este aceasta. Alexandra Gina Tatulescu are un trecut extrem de interesant si este fiica de preot.

Supranumita 'nunta anului', ceremonia din august 2018 in care fiul lui Liviu Dragnea si-a unit destinele cu o bruneta extrem de atractiva a atras atentia intregii opinii publice. Lumea si-a intors privirea catre aleasa lui Dragnea Jr, o tanara frumoasa de nici 30 de ani, cu un fizic de-a dreptul impresionant. La fel de interesant ca fizicul este si trecutul Alexandrei, fiica de preot aspiranta la Miss. Nascuta in Ploiesti, aceasta este fiica preotului Dionis-Nimfodor Tatulescu, ce activeaza la Biserica Sf. Elefterie din Capitala, si are o sora mai mare.

Cine este nora lui Liviu Dragnea: fiica de preot, fosta Miss

Un alt detaliu pe care foarte putini il cunosc este ca Alexandra Tatulescu si-a incercat in urma cu fix 10 ani norocul la Miss Universe. Fata, pe atunci abia devenita majora, a participat la Miss Universe Romania, unde a ajuns pana in finala, insa s-a intors acasa cu un punctaj nesatisfacator, clasandu-se pe locul 20 din 23 de participante.

Daca inainte de casatoria cu fiul lui Liviu Dragnea, Alexandra era activa in social media, de unde era evident ca ii plac calatoriile, animalele si selfie-urile in masina, dupa ce si-a unit destinele cu acesta, tanara este de negasit pe Facebook. Nici nu ar fi de mirare, avand in vedere amenintarile pe care le-a primit inclusiv in ziua nuntii cu Valentin Dragnea. Se pare ca cei doi trebuiau sa isi uneasca destinele la biserica unde slujeste de aproape trei ani tatal ei, insa din motive de securitate toata desfasurarea de forte s-a mutat la Palatul Snagov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img