miercuri, 27 martie, 2024

Cine este tanara de 26 de ani care a murit la spitalul Bagdasar: “La revedere, om frumos”

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Matache avea 26 de ani. Era plina de viata iar in noaptea de vineri a mers in clubul Colectiv. Era ranita grav, avea arsuri pe caile resipratorii, era in stare critica, dar duminica, in jurul orei 17.30, a pierdut lupta cu viata.

Alexis, cum ii spuneau prietenii, este cea de a 30-a persoana care a murit. Prietenii ei deja au scris mesaje dupa ce au aflat vestea teribila:

“Nu imi vine sa cred, ne-am gasit la o petrecere acum vreo 2 luni ultima oara, ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca acolo unde esti vei avea mai multa bucurie si liniste! La revedere, om frumos si bun!”

“Un suflet drag mie este acum printre ingeri! Alexis Matache a decedat lasand in urma atata durere.eu si familia mea nu te vom uita niciodata si te vom iubi mereu.durerea nu poate fi exprimata in cuvinte.Dumnezeu sa te odihneasca, suflet drag!”

“Mai fetita mica…nu te stiam de mult timp si nici nu ne-am vazut des…dar nu pot sa nu fiu socata de ce ti s-a intamplat. La cata energie molipsitoare aveai, cum ai pierdut tu lupta asta?”

Tragedia celor din Colective nu se opreste aici. Numarul deceselor victimelor ranite grav in incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, precizand ca aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

”In urma discutiilor a reiesit ca numarul deceselor este posibil sa creasca, chiar sa se dubleze”, a spus Ponta, la finalul unor discutii cu vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, ministrul Sanatatii, Nicu Banicioiu, secretarul de stat, Raed Arafat, seful Clinicii de Chirugie Plastica de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascar, si directorul Spitalului Militar Central, Florentina Ionita-Radu.

Spitalele Capitalei aveau internati, duminica la pranz, 140 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv si doar o singura victima neidentificata, la Spitalul de Arsi, potrivit datelor Ministerului Sanatatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img