sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cine se va impune la Euro 2016?

Distribuie:

Publicat:

Numai doua luni ne mai despart de starul celei mai asteptate competitii a anului. Sa aruncam o privire asupra favoritelor la castigarea acestui turneu, dar si asupra sanselor pe care casele de pariuri le acorda celor mai puternice echipe care vor lua startul in a 15-a editie a Campionatului European.

Cotele de la pariuri pentru castigarea Campionatului European de Fotbal 2016

Germania si Franta sunt considerate principalele favorite la castigarea turneului, conform sanselor estimate de casele de pariuri. Iata cotele oferite de operatori:

Germania 4.33 pentru victorie si 1.65 pentru accederea in semifinale

Franta 4.33 pentru victorie si 1.65 pentru accederea in semifinale

Spania 6.5 pentru victorie si 1.85 pentru accederea in semifinale

Anglia 10 pentru victorie si 2.8 pentru accederea in semifinale

Belgia 12 pentru victorie si 3 pentru accederea in semifinale

Italia 16 pentru victorie si 3.5 pentru accederea in semifinale

Pentru a vedea lista agentiilor care sunt licentiate in Romania si la care puteti paria legal, accesati pagina aceasta.

Germania

Germania a pornit ca favorita la castigarea Campionatului European pentru prima data dupa editia disputata in Anglia, in urma cu 20 de ani, atunci cand nemtii au si reusit sa ridice trofeul deasupra capului, dupa o victorie cu 2-1 in prelungiri, in finala disputata in companiei Cehiei.

Mertesacker, Miro Klose si Philipp Lahm s-au retras dupa victoria din Finala Cupei Mondiale din 2014, si ca urmare, Joachim Low s-a vazut nevoit sa intinereasca echipa.

Fundasii de banda Matthias Ginter, Emre Can si Jonas Hector au dat dovada de lipsa de experienta la nivel international. Nici postul de extrema de pe partea dreapta nu este in totalitate batut in cuie. Bellarabi nu a dat dovada de constanta in evolutii, fapt pentru care este posibil ca Thomas Muller sa fie folosit pe acel post, desi Low prefera sa-l foloseasca pe bavarez ca atacant central.

Accidentarea lui Bastian Schweinsteiger este o alta lovitura pe care nemtii au primit-o. Problemele capitanul Germaniei la ligamente au recidivat si este putin probabil ca mijlocasul celor de la Manchester United sa-si revina in timp pentru a prinde lotul de Euro.

Germania a primit o cota de 4.33 pentru castigarea Euro 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img