joi, 18 aprilie, 2024

Cine sunt candidatii liberali desemnati pentru functiile importante ale judetului?

Distribuie:

Publicat:

Organizatia Judeteana a PNL Vaslui, a anuntat lista candidatilor pentru posturile de primari si consilieri judeteni pentru alegerile din vara acestui an. S-a luat in calcul si faptul ca daca PNL detine o majoritate de voturi v-a acoperi de la sine si functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Presedinte unic la partid pe judet ar putea sa fie senatorul Dan Marian. Deputatul Florin Ciurariu, unul din cei doi copresedinti ai PNL Vaslui, deschide lista de consilieri judeteni fiind secondat de actualul vicepresedinte PNL al CJ Vaslui, Corneliu Bichinet.

“Aceasta propunere inainta la centru spre validare este pentru o mai buna eficientizare in perioada urmatoare a activitatii in organizatia judeteana de partid. Totodata, ne vom bate cu totii pentru a obtine functia de presedinte si vicepresedinte al Consiliului Judetean”, a declarat senatorul Dan Marian.

Pentru alegerile din 5 iunie la conducerea Primariei Vaslui, din partea PNL este desemnat Marius Arcaleanu, pentru Barlad, Dumitru Boros iar la Husi, senatorul Nelu Tataru. Propunerile liberalilor au fost transmise la Bucuresti pentru validare.

In ce il priveste pe Dumitru Boros, acesta a depus o adeziune la PNL, dupa ce, pentru o perioada a fost membru ALDE iar apoi s-a declarat independent si urmeaza sa fie primit din nou in partid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img