joi, 25 aprilie, 2024

Cine va fi noul jurat al emisiunii X Factor

Distribuie:

Publicat:

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului, se alatura anul acesta Deliei, lui Stefan si lui Horia la masa juriului X Factor. «Pornesc la drum in acest proiect fara sa imi setez anumite asteptari, vreau sa fiu surprins si sunt convins ca asa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de actiune, incerc sa fiu foarte deschis, dar in acelasi timp sa raman eu si sa reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmarit sezoanele trecute, cumva e greu sa eviti emisiunea si am descoperit aici oameni care au demonstrat ca acest show te poate aduce in atentia publicului pe merit. Nu stiu sa spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar ca voi incerca sa fiu cat mai onest!», a declarat Carla’s Dreams.

Si in acest sezon, diva Delia porneste cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaste adevarata identitate a noului jurat, intre cei doi existand numeroase colaborari: «Am cantat de atatea ori si am petrecut atatea ore impreuna, incat a fost inevitabil!», a povestit Delia, mai ales ca in jurul identitatii noului jurat s-au vehiculat si se vehiculeaza inca o multime de ipoteze.
«Cred ca vom avea un sezon plin de surprize si va fi un spectacol in sine tot ce se va intampla cu membrii juriului, sper sa fie si un soi de concurenta intre noi, pentru ca asa-i firesc. Si eu sunt foarte curioasa sa vad cum vor decurge lucrurile, stiu doar ca voi fi destul de ferma pe pozitie, dar in acelasi timp calma si linistita. Probabil ca voi fi un liant intre cei trei, voi fi din nou aducatoare de pace si de liniste», a povestit amuzata jurata, care a completat: «Sa speram ca nu ne vom scoate ochii!»

La randul lui, juratul Stefan Banica stie exact ce asteptari are de la noul sezon: «Sper sa fie interesant si sa se transforme intr-o noua provocare, sa descopar concurenti talentati, care au ceva de spus. Si sper sa am aceeasi mana buna pe care am avut-o pentru concurentii mei din ultimii doi ani: Nicoleta Nuca, Alexandra Crisan, Xenia Chitoroaga si castigatorul din 2015, Florin Raduta».
Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: «Orice experienta de televiziune care ii are ca protagonisti pe Delia sau Banica este clar de urmarit! Daca mai adaugi si surprizele generate de concurentii de toate varstele, sexele si natiile, atunci pot sa spun ca astept acest sezon precum…cafeaua de dimineata! De obicei, eu beau cafeaua cu miere. Pastrand asocierea, nu stiu cine va aduce mierea la emisiune, dar stiu precis cine e ursu’ din poveste!», a povestit juratul.

«Daca anul 2016 ne aduce o surpriza, atunci singurul care putea s-o ilustreze este insusi Carla sau Carla’s sau Sergiu – pentru ca acesta va fi numele lui de cod – asa cum am avut placerea sa-l cunosc, zilele trecute, in carne si oase si… vopsea. El are o aura plina de mister, in adevaratul sens al cuvantului. Asadar, sa ma ierte daca il voi apela, din cand in cand, chiar Carla sau derivate ale acestui nume. Oricum, dupa atatia concurenti talentati din Republica Moldova care au fost prin Bucuresti, era si cazul sa apara si un jurat de peste Prut care sa-i reprezinte pe fratii nostri. Un singur sfat pentru proaspatul meu coleg: “Carla, pardon, Sergiu, do what you like!” Adica sa faca ce-i place si ce-i zice inima! Cu sau fara Carla, vreau sa obtin inca un titlu. Daca am facut, totusi, istorie cu grupele anul trecut, intrand pentru prima data, dupa atatia ani, cu doua grupe in finala, atunci cred ca anul 2016 va avea pentru mine un final cu … confetti!», a mai completat Horia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img