vineri, 29 martie, 2024

Ciolos: Fenomenul Marian Godina ar trebui sa fie o lectie pentru Politie

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos a participat miercuri, la Biblioteca Centrala Universitara ”Carol I”, la lansarea cartii scrisa de politistul Marian Godina ”Flashuri din sens opus”, precizand ca acesta este un exemplu pentru Politie si are intregul sprijin al Guvernului.

“Am evitat sa vin pentru ca este momentul dansului si nu vreau sa ramana cineva cu impresia ca premierul vrea sa isi asocieze imaginea cu un om de succes si cu un om care-i apropiat de societate (…) Am decis, totusi, sa vin ca sa fie foarte clar si pentru dansul si pentru altii ca acest gen de comportament civic, autentic, chiar si intr-o institutie insarcinata cu ordinea publica, are toata sustinerea Guvernului si are toata sustinerea mea” a declarat premierul.

El a mai spus ca Marian Godina a devenit un simbol pentru societate, pentru ca este nevoie de “profesionalism” si “onestitate”. “Cred ca in felul acesta societatea romaneasca poate sa se insanatoseasca si faptul ca un om ca si dumnealui, cu comportamentul pe care il are, are atata sustinere in societate, arata ca tocmai asta asteapta oamenii: onestitate, profesionalism, autenticitate si verticalitate in orice activitate, de jos pana sus. Din punctul asta de vedere nu ma surprinde faptul ca domnul Godina devine un simbol”, a mai declarat premierul Dacian Ciolos.

Premierul a explicat ca orice functionar public care va avea un comportament asemanator cu cel al lui Marian Godina se va bucura de sprijinul sau.

“Pe de alta parte, sunt convins ca fenomenul Marian Godina ar trebui sa fie o lectie si pentru Politia Romana, care, probabil ca la inceput a fost ezitanta legat de reactia pe care ar trebui sa o aiba fata de un astfel de fenomen (…) o comunicare sincera si autentica este in interesul unei institutii care se vrea si care este in serviciul public. Oricine din administratia din Romania, cel putin cat sunt eu prim-ministru, va avea toata sustinerea pentru acest gen de comportament”, a mai spus Dacian Ciolos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img