vineri, 19 aprilie, 2024

Cisterna rasturnata la limita dintre Vaslui si Galati

Distribuie:

Publicat:

O autocisterna incarcata cu 27 de tone de motorina s-a rasturnat, miercuri la orele 20.30 pe DE581, la limita dintre judetele Vaslui si Galati.

Desi aria de competenta pe raza careia s-a rasturnat cisterna ii apartinea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, primii care au intervenit la fata locului au fost pompierii militari din Barlad intrucat se aflau in apropierea incidentului.

Detasamentul de Pompieri Barlad a intervenit cu doua autospeciale, carora li s-a adaugat inca un echipaj trimis de la Vaslui, un total de 30 de pompieri care au actionat imediat pentru a limita proportiile dezastrului si a securiza zona.

Purtatorul de cuvant al ISU “Podul Inalt” Vaslui a declarat :””S-au luat imediat masurile de rigoare pentru astfel de situatii. Bateria de la capul tractor al autocisternei a fost indepartata pentru a se evita producerea vreunei deflagratii. De asemenea, au fost luate masuri pentru a se limita imprastierea motorinei pe carosabil care se scurgea pe la o gura de alimentare.”

Soferul autocisternei in varsta de doar 27 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed. Nu s-au inregistrat victime iar traficul rutier pe DE581 a fost reluat dupa cateva ore pana s-a repus autocisterna pe roti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img