marți, 19 martie, 2024

CJ Vaslui le-a pus gand rau primarilor care nu sunt gospodari

Distribuie:

Publicat:

Edilii care ocupa un loc cald in fotoliile din primariile din mediul rural vor trebui sa se mobilizeze si sa isi faca curatenie in santurile din comunele pe care le pastoresc. Autoritatile judetene sustin ca aceste lucrari sunt mai mult ca necesare deoarece pericolul de inundatii este iminent. Decolmatarea santurilor si rigolelor este principala activitate pe care trebuie sa se axeze in aceasta perioada toti cei care locuiesc in mediul rural.

. Au venit ploi torentiale si au inundat atat terenuri agricole, cat si gospodarii. Ploile din ultima perioada au produs stricaciuni pe unele portiuni de drum din judetul Vaslui. Multe dintre caile de acces abia pietruite au fost afectate de precipitatii. Cel mai grav afectate au fost drumurile pietruite. Aici ploile au maturat piatra, lasand in urma un strat gros de mal.

”Au fost unele probleme in judet din cauza precipitatiilor. Vom remedia pagubele astfel incat drumurile sa fie pregatite pentru iarna”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui, Vasile Mihalachi.

La nivelul judetului Vaslui, aproximativ 300 de kilometri de drum judetean sunt din pamant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img