sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CL HUSI s-a intrunit in aceasta dimineata. Vezi ce valoare au bursele scoalare

Distribuie:

Publicat:

11 alesi locali au raspuns convocarii Consiliului Local Husi, in sedinta extraordinara. Sedinta s-a desfasurat in sala nr. 20 si a inceput la ora 08:00. Pe ordinea de zi au fost 7 propuneri de hotarari, care au fost votate in unanimitate de catre cei prezenti. Presedinte de sedinta pentru luna noiembrie a fost ales consilierul Sergiu Boeru, din partea grupului PSD. Intrunirea consilierilor a fost una rapida si utila, terminandu-se in mai putin de 15 minute.

Printre cele mai importante proiecte au fost aprobarea unei completari a unui cuantum de burse acordate elevilor din invatamantul preuniversitar de stat. Au trecut fara probleme proiectele privind aprobarea unor credite de angajament pentru “Instalatie stins incendiu Piata Husi”, cat si aprobarea unui credit de angajament pentru investitia “Alimentare cu apa potabila din zona locuintelor ANL Dobrina”. Nici proiectul privind rectificarea bugetara etapa noiembrie 2017 nu a pus probleme, primind cu usurinta voturile celor prezenti.

Cei mai studiosi elevi din unitatile de invatamant din municipiul Husi vor fi recompensati cu burse cuprinse intre 40 si 250 lei:

– 8 burse de performanta in valoare de 250 lei/luna/elev
– 346 burse de merit in valoare de 85 lei/luna/elev
– 55 burse de studiu in valoare de 60 lei/luna/elev
– 55 burse sociale in valoare de 40 lei/luna/elev.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img