joi, 28 martie, 2024

Clipe de cosmar pentru Gina Pistol. Vedeta de la Antena 1 ne-a marturisit tot

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol sufera de cateva zile. Are un pisoias care s-a imbolnavit si a fost nevoita sa-l interneze la o clinica veterinara din Bucuresti. Dar nu uita de el: il viziteaza zilnic, iar atunci cand chiar e prinsa cu treaba, la bietul ”animalut” vine cea mai buna prietena a Ginei.

”Azi sunt libera! Si cand nu sunt libera filmez. Pregatim un nou sezon Chefi la cutite”, au fost primele cuvinte ale Ginei Pistol. Apoi, vedeta a marturisit ca nu are deloc o stare buna, pentru ca pisoiasul ei este bolnav, asa ca l-a internat.

Gina Pistol: ”Sa doneze sange!”

”Am venit de la spital, pisicul meu este internat. Am o perioada foarte grea. Are multe, saracul, insuficienta renala, alte mici probleme la un rinichi. Si nu a fost o perioada buna pentru mine. Pisicul este internat. Eu ma duc la el, vad ce face, achit ce e de achitat. Ma duc la el o data pe zi. Iar cand sunt in filmari, vine la el prietena mea cea mai buna”, a marturisit Gina, pentru CANCAN.RO.

Mare iubitoare de pisici si receptiva la suferinta acestora, Gina are o mare rugaminte: ”Daca aveti pisicute, mergeti cu ele sa doneze sange, pentru ca asta ajuta foarte mult. Pisicutele au doua grupe sanguine. Uite, chiar azi cand am fost la spital era cineva cu o pisicuta bolnava si avea mare nevoie de sange!” 

Gina Pistol, detalii despre noul sezon ”Chefi la cutite”

Va fi un sezon cu totul special la ”Chefi la cutite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au pus la cale noul show, cu o noua partitura insa: „Familii la cutite”!

Gina Pistol a dat detalii despre reality-show-ul de pe Antena 1. „Dorinta de a castiga nu e suficienta pentru a ajunge cat mai departe in acest concurs. Bineinteles, trebuie sa stii sa gatesti foarte bine. Vin oameni pasionati de tot ceea ce inseamna mancare. De la gust, felul in care arata, cum se combina aromele…cred ca pasiunea este cea mai mare calitate a concurentului care ar putea castiga”, a explicat Gina, care e prezentatoarea emisiunii.

Sezonul special „Familii la cutite” va aduce in arena culinara echipe complete, gata formate din membrii unor familii care vor sa demonstreze ca pot condimenta competitia. Acestea vor trece, ca si pana acum, printr-o perioada de auditii si una de battle-uri „la cutite”, iar la final, doar una singura va fi declarata castigatoare.

Elementul-surpriza al noului sezon va da sansa si unor vedete cunoscute sa lupte alaturi de cei dragi la bancul de lucru, intr-o cu totul alta postura decat cea in care au fost vazuti pana acum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img