vineri, 26 aprilie, 2024

Clipe de groaza pentru Andreea Banica. Baietelul ei a bagat cheile in contact si a pornit masina!

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Andreea Banica si-a adus baietelul in platoul emisiuniiTeo Show. Noah este un copil linistit, dar face si boacane. Mamica lui a povestit ce sperietura a tras, recent, dupa ce fiul ei s-a urcat la volanul masinii bunicii lui si a pornit-o.

„Este pasionat de masini. Copilul asta a pornit o masina. La varsta lui. Ne-am speriat cu totii. Am disperat. Eu eram in America, in turneu. Am auzit niste tipete prin casa. El era cu bunica si pornise masina. Nu vreti sa stiti. Am innebunit. Imi tremurau mainile si picioarele. M-a luat si capul. M-a bufnit un plans! Nu intelegeam ce se intampla. Abia dupa 25 de minute am aflat ca acest domn a pornit masina. Era in masina cu bunica.

A luat cheile, le-a bagat in contact si a pornit masina. Bunica are o masina ‘manuala’. In fata casei, acasa. Supravegheat. Bunica nu a mai stiut ce sa faca in momentul ala. Au sarit toti, au tipat toti. Bunica, sora, menajera…Toti care erau acolo. Am zis ca de-acum inainte vom ascunde cheile, domnul e pericol public”, a spus Andreea Banica la Teo Show.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img