joi, 25 aprilie, 2024

Combinatia excelenta pentru scaderea colesterolului

Distribuie:

Publicat:

Colesterolul „rau” este asociat cu multe problemele de sanatate, accidentul vascular cerebral si infarctul fiind cele mai frecvente. Substanta grasa prezenta in sange si in toate celulele corpului, colesterolul este necesar pentru buna functionare a organismului.

In exces, colesterol „rau” (LDL) se depune pe peretii vaselor de sange care „hranesc” organe vitale precum inima si creierul. Pentru reducerea colesterolului, avem solutii la indemana oferite de natura, spre exemplu, sucurile de fructe si legume. Pentru a fi cu adevarat eficiente, acestea trebuie consumate in cadrul unor cure pe termen lung, alaturi de un stil de viata sanatos.

Ingrediente:

Portocale: 1 buc

Mere: 1 buc

Lamaie: ½ buc

Sfecla: ½ buc

Se curata portocala, lamaia si sfecla de coaja. Merele se spala foarte bine sub jet puternic de apa. In momentul in care avem toate ingredientele pregatite, le introducem pe rand in storcator. Acest suc de fructe este energizant, datorita atat a citricelor cat si sfeclei, deci este perfect pentru dimineata. Este momentul cand avem nevoie de cat mai multa energie pentru intreaga zi. Insa, daca ati obtinut o cantitate mai mare de suc, se poate pastra in frigider. Recomandarea mea este sa-l pastrati in sticla de sticla. Combinatia de mere, portocale, lamaie si sfecla este excelenta pentru scaderea colesterolului. Astfel, o solutie la indemana oricui sunt sucurile din legume si fructe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img