joi, 28 martie, 2024

Combinatia naturala care vindeca acneea

Distribuie:

Publicat:

Potrivit specialistilor, s-a constatat ca persoanele care au probleme cu acneea prezeinta si un nivel mai ridicat de inflamatii in corp si unul scazut de antioxidanti. Prin urmare, solutia cea mai simpla pentru a scapa de acnee este aceea de a introduce in meniul tau zilnic alimente cu efect antiinflamator si un continut ridicat de antioxidanti.

Pe lista alimentelor care vindeca acneea si pe care trebuie sa le consumi frecvent se numara:

alimentele bogate in vitamina A care este eficienta si vindeca acneea – suc de rosii, mango, papaya, mazare, ardei rosu.

Alimentele bogate in zinc, deoarece acesta omoara bacteriile si ajuta la vindecarea cicatricilor cauzate de acnee – migdale, homari, pui, fasole boabe, stridii.

alimentele bogate in acizi grasi omega-3 care reduc inflamatiile din corp – somon, ton, macrou, hering, ansoa, ulei din seminte de in, seminte de dovleac, nuci romanesti.

Pe langa aceste alimente care au un rol important in corp si vindeca acneea mai trebuie sa consumi zilnic o bautura care are numai ingrediente naturale. Aceasta combinatie s-a dovedit a fi foarte eficienta in tratarea acneei.

Iata ce ingrediente trebuie sa folosesti:

sucul proaspat stors de la o lamaie

o bucata de ghimbir proaspat, in functie de cat de iute vrei sa fie

1/2 lingurita cu pulbere de turmeric

un pumn de patrunjel proaspat

1 cana cu apa plata.

Se amesteca in blender toate aceste ingrediente pentru a obtine o bautura cu puternic efect antiinflamator care vindeca acneea. Se consuma de 3-4 ori pe saptamana timp de o luna de zile pentru a constata apoi efectele benefice asupra tenului.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img