vineri, 19 aprilie, 2024

Combinatii alimentare care ne pot ajuta sa slabim

Distribuie:

Publicat:

O dieta de slabit nu trebuie sa fie sa fie neaparat lipsita de gust, doar cu legume fierte si apa. Exista combinatii alimentare delicioase pe care le poti consuma fara sa te simti vinovata. Dimpotriva, combinate astfel aceste alimente chiar grabesc procesul de slabire. Iata care sunt acestea:

Cafea si scortisoara 

Scortisoara nu contine calorii ci substante care accelereaza metabolismul. De aceea, putina scortisoara in cafeaua de dimineata ajuta la pierderea in greutate.

Pepene verde si mere

Pepenele verde este unul dintre cele mai bune fructe pentru dieta datorita continutului ridicat de apa, iar marul contine fibre, ceea ce ajuta digestia. O salata de mere cu pepene poata parea o combinatie neobisnuita, dar excelenta pentru slabit.

Migdale si fistic

Inlocuieste carbohidratii cu migdale si fistic pentru a stimula metabolismul. Cele doua alimente trebuie consumate cu moderatie insa.

Mere si ciocolata neagra

O combinatie delicioasa, ciocolata neagra contine antioxidanti care scad nivelul de zahar din organism, in timp ce merele maresc gradul de fermentatie din stomac, ceea ce gabeste pierderea kilogramelor.

Zmeura si iaurt

Zmeura e o sursa excelenta de fibre, care ajuta la mentinerea unei senzatii de satietate pentru o perioada mare de timp. Iaurtul contine vitamina D si calciu, iar combinate, cele doua ajuta la pierderea grasimii de pe abdomen.

Oua si ardei gras

Ouale contin substante nutritive care stimuleaza metabolismul, iar ardeiul gras vitamina C, ambele stimuland arderile.

Banane si spanac

Amidonul din banane ingreuneaza digestia, ceea ce inseamna ca organismul trebuie sa depuna un efort suplimentar. Consumate cu spanac, bananele contribuie la eliminarea grasimii abdominale.

sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img